HjemOpskrifterTex-mex pande med bønner og tacos

Tex-mex pande med bønner og tacos

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 grøn squash
  • 1 rød eller gul peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt chili
  • 2 tsk paprika
  • salt & sort peber
  • 1 dåse sort bønne
  • 250 g koncentreret tomatpuré
  • 150 g revet Cheasy® cheddar
  • 12 tacoskaller
tilbehør
  • fintsnittet spidskål
  • limefrugt i både
  • creme fraiche 18%
  • frisk koriander
  • frisk chili

Sådan gør du

  • 1.
    Skær løg i tern, og hak hvidløget fint.

  • 2.
    Skær courgette og peberfrugt i små tern.

  • 3.
    Varm olien i en pande, der kan tåle at gå i ovnen og brun kødet i den, mens du brækker det i stykker med en spatel.

  • 4.
    Tilsæt løg, hvidløg, courgette og peberfrugt, og steg videre et par minutter.

  • 5.
    Kom krydderierne i, og krydr med lidt salt og peber.

  • 6.
    Tilsæt bønner (inklusive væden) og tomatpuré, og lad det simre i 10 min.

  • 7.
    Sluk for varmen, og drys ost over.

  • 8.
    Gratiner retten i ovnen i 10 min. ved 200°C eller under grill.

  • 9.
    Server med fintsnittet spidskål i lune tacoskaller.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12646 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
741 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 26.3 %11.5 g
Kulhydrat: 27.4 %11.9 g
Fedt: 46.3 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;