Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Teriyaki-gris med knust agurkesalat og ris
Teriyaki-gris med knust agurkesalat og ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
3 dl jasminris
4.5 dl vand
1 tsk groft salt
Kinesisk agurkesalat
1 agurk
salt
1 fed hvidløg
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
1 knivspids sukker
1 spsk hvidvinseddike eller riseddike
1 tsk chiliflage
1 spsk vindruekerneolie
Nakkekoteletter
4 nakkekoteletter
4 spsk teriyakisauce
1 spsk sesamfrø
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom ris i en sigte, og skyl dem i koldt vand.
2.
Kom risene i en gryde sammen med 4½ dl vand. Husk salt.
3.
Lad det nå kogepunktet, og sænk temperaturen til lav.
4.
Lad risene simre under låg i 12 min. Lad dem herefter trække, til resten er klar.
5.
Til agurkesalaten lægges agurken på et skærebræt.
6.
Brug en kagerulle eller en kødhammer, og slå agurken 4-5 steder, så den flækker.
7.
Skær agurken i mindre stykker, og kom dem i en skål. Drys lidt salt over.
8.
Hak hvidløget meget fint, og bland det med sojasauce, sesamolie, sukker, eddike, chiliflager og vindruekerneolie.
9.
Hæld marinaden over agurkerne og vend det rundt.
10.
Varm 1 spsk. olie i en pande, og brun nakkefileterne på begge sider.
11.
Hæld teriyakisauce over, og lad det koge ind, mens du vender kødet, og det steger færdigt.
12.
Drys sesamfrø over, og skær kødet i skiver.
13.
Server med ris og agurkesalat.
Mellemøsten
SPISETID opskrift
Svin
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9126 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
23.7 %
7.7 g
Kulhydrat:
39.8 %
13.0 g
Fedt:
36.5 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;