HjemOpskrifterTarteletter med rejer, spinat og ostesauce

Tarteletter med rejer, spinat og ostesauce

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 250 g spinatblade
  • 20 g smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl sødmælk
  • 1 knivspids stødt muskatnød
  • 75 g revet cheddarost, 22% eller havarti
  • 175 g rejer
  • 8 tarteletter skaller
  • salt
  • hvid peber
  • citron og brøndkarse

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kom spinaten i en gryde og damp den, så den falder sammen.

  • 2.
    Sæt til side.

  • 3.
    Smelt smørret i en gryde og rør melet i, mens der steges i et minut.

  • 4.
    Hæld mælken imens der piskes grundigt, så der ikke kommer klumper.

  • 5.
    Lad saucen koge op, så den tykner, og smag til med muskat, salt og peber.

  • 6.
    Riv osten og rør den i.

  • 7.
    Vend til sidst dampet spinat og rejer i og lad det blot varme op, uden at det koger.

  • 8.
    Lun tarteletterne efter pakkens anvisning og fyld dem med saucen.

  • 9.
    Pynt med brøndkarse og citron.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5987 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 21.9 %7.5 g
Kulhydrat: 22.7 %7.7 g
Fedt: 55.4 %8.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;