HjemOpskrifterTarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g tilberedt kyllinger (evt. fra dagen før)
  • 10 tarteletter
  • 40 g smør
  • 40 g hvedemel
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber
  • 150 g grønne asparges
pynt:
  • karse

Sådan gør du

  • 1.
    Pluk kødet af den stegte kylling og skær det i tern.

  • 2.
    Knæk bunden af asparges der hvor den knækker naturligt, skylles i koldt vand Skær dem i 2 cm stykker.

  • 3.
    Kom smør i en gryde, rør melet i og bag det af under omrøring.

  • 4.
    Pisk lidt efter lidt grøntsags bouillon i til ensartet konsistens.

  • 5.
    Smag til med fløde, salt og peber.

  • 6.
    Kom de friske stykker asparges i saucen samt kyllingestykker, lad det varme op.

  • 7.
    Varm tarteletter op efter forskriften ca. 5 min ved 200 grader°, anret på et fad, tarteletter, kom kylling asparges fyldet i og pynt med karse og rosa peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8925 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
613 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 17.1 %6.2 g
Kulhydrat: 17.5 %6.3 g
Fedt: 65.4 %10.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;