Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Tarteletter med kylling og asparges

Bedømmelse (15)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

400 g tilberedt kylling kød fra dag 1

10 stk. tarteletter, originale

40 g smør

40 g hvedemel

6 dl grøntsags bouillon

1 dl piskefløde

1 tsk. salt

0,5 tsk. peber, sort

150 g asparges, grønne

 

Pynt: karse og rosa peber korn 

Pluk kødet af den stegte kylling og skær det i tern.

Knæk bunden af asparges der hvor den knækker naturligt, skylles i koldt vand Skær dem i 2 cm stykker.

 

Kom smør i en gryde, rør melet i og bag det af under omrøring. Pisk lidt efter lidt grøntsags bouillon i til ensartet konsistens. Smag til med fløde, salt og peber.

Kom de friske stykker asparges i saucen samt kyllingestykker, lad det varme op.

Varm tarteletter op efter forskriften ca. 5 min ved 200 grader°, anret på et fad, tarteletter, kom kylling asparges fyldet i og pynt med karse og rosa peber.

 

 

 

Energi pr. person:  2077 Kj/  495 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.

Fedt: 8,6 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
tarteletter_med_kylling_og_asparges

Pluk kødet af den stegte kylling og skær det i tern.

Knæk bunden af asparges der hvor den knækker naturligt, skylles i koldt vand Skær dem i 2 cm stykker.

 

Kom smør i en gryde, rør melet i og bag det af under omrøring. Pisk lidt efter lidt grøntsags bouillon i til ensartet konsistens. Smag til med fløde, salt og peber.

Kom de friske stykker asparges i saucen samt kyllingestykker, lad det varme op.

Varm tarteletter op efter forskriften ca. 5 min ved 200 grader°, anret på et fad, tarteletter, kom kylling asparges fyldet i og pynt med karse og rosa peber.

 

 

 

Energi pr. person:  2077 Kj/  495 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.

Fedt: 8,6 g.