Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kyllingeoverlår
150 g yoghurt 10%
1 presset fed hvidløg
1 spsk revet frisk ingefær
2 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt gurkemeje
0.5 tsk stødt kardemomme
0.5 tsk cayennepeber
1 tsk fint salt
25 g smeltet smør
raita:
150 g yoghurt 10%
0.5 agurk
0.5 tsk stødt spidskommen
salt og sort peber
kikærtesalat:
1 dåse kikært
3 tomater
0.5 rødløg
saft fra 0.5 limefrugt
1 håndfuld frisk koriander
salt og sort peber
tilbehør:
naanbrød
limefrugt i både
Sådan gør du
1.
Til kyllingen røres yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, citronsaft, spidskommen, gurkemeje, kardemomme, cayennepeber og salt.
2.
Skær et par dybe ridser i hvert stykke kylling og smør marinaden på.
3.
Lad kødet marinere 4-5 timer eller natten over.
4.
Tag kyllingen op af marinaden og dryp overskydende marinade af.
5.
Pensl kødet med smeltet smør og grill det ved indirekte varme i 40 min.
6.
Til raita røres yoghurt sammen med agurk i fine tern og spidskommen.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Skyl kikærterne og bland dem sammen med tomater i både, strimlet rødløg og limesaft.
9.
Vend koriander i og krydr med salt og peber.
10.
Server med naanbrød og limebåde.
SPISETID opskrift
Salater
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8499 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
475 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
33.7 %
9.4 g
Kulhydrat:
13.9 %
3.9 g
Fedt:
52.4 %
6.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;