Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kyllingeoverlår
150 g græsk yoghurt
1 presset fed hvidløg
1 spsk revet frisk ingefær
2 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt gurkemeje
0.5 tsk stødt kardemomme
0.5 tsk cayennepeber
1 tsk fint salt
25 g smeltet smør
raita:
150 g græsk yoghurt
0.5 agurk
0.5 tsk stødt spidskommen
salt og sort peber
kikærtesalat:
1 dåse kogt kikært
3 tomater
0.5 rødløg
saft fra 0.5 limefrugt
1 håndfuld frisk koriander
salt og sort peber
tilbehør:
naanbrød
limefrugt i både
SÅDAN GØR DU
1.
Til kyllingen røres yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, citronsaft, spidskommen, gurkemeje, kardemomme, cayennepeber og salt.
2.
Skær et par dybe ridser i hvert stykke kylling og smør marinaden på.
3.
Lad kødet marinere 4-5 timer eller natten over.
4.
Tag kyllingen op af marinaden og dryp overskydende marinade af.
5.
Pensl kødet med smeltet smør og grill det ved indirekte varme i 40 min.
6.
Til raita røres yoghurt sammen med agurk i fine tern og spidskommen.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Skyl kikærterne og bland dem sammen med tomater i både, strimlet rødløg og limesaft.
9.
Vend koriander i og krydr med salt og peber.
10.
Server med naanbrød og limebåde.
SPISETID opskrift
Salater
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8510 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
476 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
33.7 %
9.4 g
Kulhydrat:
14 %
3.9 g
Fedt:
52.3 %
6.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;