Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
4 personer

Ingredienser

700 g kyllingeoverlår

150 g græsk yoghurt 2%

1 fed hvidløg, presset

1 spsk. revet ingefær

2 spsk. citronsaft

2 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. stødt gurkemeje

½ tsk. stødt kardemomme

½ tsk. cayennepeber

1 tsk. fint salt

25 g smeltet smør

 

Raita:

150 g græsk yoghurt 2%

¼ agurk

½ tsk. stødt spidskommen

Salt og sort peber

 

Kikærtesalat:

1 dåse kikærter

3 tomater

½ rødløg

Saft af ½ lime

1 håndfuld koriander

Salt og sort peber

 

Tilbehør: Naanbrød og limebåde

Til kyllingen røres yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, citronsaft, spidskommen, gurkemeje, kardemomme, cayennepeber og salt. Skær et par dybe ridser i hvert stykke kylling og smør marinaden på. Lad kødet marinere 4-5 timer eller natten over.

Tag kyllingen op af marinaden og dryp overskydende marinade af. Pensl kødet med smeltet smør og grill det ved indirekte varme i 40 min.

Til raita røres yoghurt sammen med agurk i fine tern og spidskommen. Smag til med salt og peber. Skyl kikærterne og bland dem sammen med tomater i både, strimlet rødløg og limesaft. Vend koriander i og krydr med salt og peber. Server med naanbrød og limebåde.

 

Energi pr. person: 3171KJ/758Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 14,8 g.

 

Se trin-for-trin video:

 

Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita

Til kyllingen røres yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, citronsaft, spidskommen, gurkemeje, kardemomme, cayennepeber og salt. Skær et par dybe ridser i hvert stykke kylling og smør marinaden på. Lad kødet marinere 4-5 timer eller natten over.

Tag kyllingen op af marinaden og dryp overskydende marinade af. Pensl kødet med smeltet smør og grill det ved indirekte varme i 40 min.

Til raita røres yoghurt sammen med agurk i fine tern og spidskommen. Smag til med salt og peber. Skyl kikærterne og bland dem sammen med tomater i både, strimlet rødløg og limesaft. Vend koriander i og krydr med salt og peber. Server med naanbrød og limebåde.

 

Energi pr. person: 3171KJ/758Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 14,8 g.

 

Se trin-for-trin video: