Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Tandoori chicken tikka med kikærtesalat og raita
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kyllingeoverlår
300 g greek yoghurt
1 presset fed hvidløg
1 spsk revet frisk ingefær
2 spsk friskpresset citronsaft
2½ tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt gurkemeje
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk cayennepeber
1 tsk fint salt
25 g smeltet smør
raita:
300 g greek yoghurt
½ agurk
2½ tsk stødt spidskommen
salt og sort peber
kikærtesalat:
1 dåse kikærter
3 tomater
½ rødløg
saft fra 25 g limefrugter
1 dl friske korianderblade
salt og sort peber
tilbehør:
naanbrød
saft fra 25 g limefrugter
SÅDAN GØR DU
1.
Til kyllingen røres yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, citronsaft, spidskommen, gurkemeje, kardemomme, cayennepeber og salt.
2.
Skær et par dybe ridser i hvert stykke kylling og smør marinaden på.
3.
Lad kødet marinere 4-5 timer eller natten over.
4.
Tag kyllingen op af marinaden og dryp overskydende marinade af.
5.
Pensl kødet med smeltet smør og grill det ved indirekte varme i 40 min.
6.
Til raita røres yoghurt sammen med agurk i fine tern og spidskommen.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Skyl kikærterne og bland dem sammen med tomater i både, strimlet rødløg og limesaft.
9.
Vend koriander i og krydr med salt og peber.
10.
Server med naanbrød og limebåde.
Salater
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7880 kj / 1883 kcal
Næringsindhold pr. 100g
406 kj / 97 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
35.8 %
8.5 g
Kulhydrat:
19.3 %
4.6 g
Fedt:
44.9 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;