Tærte uden dej med asparges, forårsløg og rejer

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

6 æg
200 g hytteost
1 bdt grønne asparges
200 g rejer
½ bdt forårsløg
Salt og sort peber
1 tsk smør

Sådan gør du

Smør en tærteform med smør.

Pisk æggene sammen med hytteost, krydr med salt og peber og hæld blandingen i formen.

Bræk de træede ender af aspargesene og kasser.

Del hver asparges i 3 stykker og kom i æggeblandingen.

Fordel rejer og fintsnittet forårsløg over.

Bag tærten i ovnen ved 200° C. i 20-30 min. eller til æggeblandingen føles fast.

 

Energi pr. person: 1100KJ/263Kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,8 g

Kulhydrat: 2,2 g.

Fedt: 5,1 g.