HjemOpskrifterTærte uden dej med asparges, forårsløg og rejer

Tærte uden dej med asparges, forårsløg og rejer

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 6 æg
  • 200 g Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 bundt grøn asparges
  • 200 g rejer
  • 0.5 bundt forårsløg
  • salt og sort peber
  • 1 tsk smør

Sådan gør du

  • 1.
    Smør en tærteform med smør.

  • 2.
    Pisk æggene sammen med hytteost, krydr med salt og peber og hæld blandingen i formen.

  • 3.
    Bræk de træede ender af aspargesene og kasser.

  • 4.
    Del hver asparges i 3 stykker og kom i æggeblandingen.

  • 5.
    Fordel rejer og fintsnittet forårsløg over.

  • 6.
    Bag tærten i ovnen ved 200° C. i 20-30 min. eller til æggeblandingen føles fast.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3657 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
360 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 48.9 %10.4 g
Kulhydrat: 5.4 %1.1 g
Fedt: 45.7 %4.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;