HjemOpskrifterTacos med fiskefyld

Tacos med fiskefyld

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl hvedemel
  • 600 g sejfileter
  • 2 tsk karry
  • salt & sort peber
  • olie til stegning
  • 500 g tomater
  • 2 rødløg
  • fint salt
  • friskpresset citronsaft
  • frisk dild

Sådan gør du

  • 1.
    Vend fisken i en blanding af mel, karry, salt og peber.

  • 2.
    Steg fisken sprød og gylden i olie ved god varme ca. 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.

  • 3.
    Hak tomater og rødløg, krydr med salt og citronsaft, og bland med hakket dild.

  • 4.
    Lun tortillaerne i ovnen og fordel fisk og tomatsalsa oven på.

  • 5.
    Top af med creme-fraiche og servér.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3587 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
271 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 59.9 %9.5 g
Kulhydrat: 34.3 %5.5 g
Fedt: 5.8 %0.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;