HjemOpskrifterSyltet ingefær med krydderier

Syltet ingefær med krydderier

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 1 lille sylteglas
  • 400 g frisk ingefær
  • 400 g sukker
  • 4 dl vand
  • 1 tsk atamon
  • 2 stjerneanis
  • 1 kanelstang
  • 5 hele nelliker

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl de friske ingefær og skær dem i passende stykker på 5 cm.

  • 2.
    Læg dem i kogende vand og kog dem i 25 min.

  • 3.
    De 4 dl vand koges op med sukker og krydderier til sukkeret er opløst.

  • 4.
    Sylteglasset skoldes og lidt atamon kommes i og slynges rundt, hvorefter det kasseres.

  • 5.
    Vandet fra de kogte ingefær hældes fra og ingefæren kommes i sukkerlagen, hvor det småsimrer i 30 min. til ingefæren er mør.

  • 6.
    Lad det hele køle af og hæld det på sylteglasset som opbevares på køl med låg på.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7220 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
597 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 0.9 %0.3 g
Kulhydrat: 98.4 %34.5 g
Fedt: 0.7 %0.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;