Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Syltede æblebåde med rosmarin og chili

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
8 personer

Ingredienser

500 g røde danske æbler

 

Kogelage:

3 dl æblecidereddike

3 dl sukker

1 tsk salt

3 stk kanelstænger

 

Til sylteglasset:

3 stk rosmarinkviste

2-3 stk grønne små chili

Antal: 1 sylteglas à 1 liter. Tid: 20 minutter.

Skold sylteglas og skyl evt. med Atamon. Skyl og skær æbler i både. Lad skrællen blive på. Kom skiftevis æblebåde, rosmarin og grøn chili i sylteglasset. Kom sukker, kanelstænger, salt og æblecidereddike i en gryde, og lad det koge op, til sukkeret er smeltet. Hæld lagen over æblebådene i glasset. Kom låget på og stil dem et mørkt og køligt sted.

Tip: Kan bruges til ost og karryretter.

 

Energi pr. glas: 5838 kJ / 1390 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g
Fedt: 0,25 g
Kulhydrat: 29,0 g

 

Se trin-for-trin video

 

Syltede æblebåde

Antal: 1 sylteglas à 1 liter. Tid: 20 minutter.

Skold sylteglas og skyl evt. med Atamon. Skyl og skær æbler i både. Lad skrællen blive på. Kom skiftevis æblebåde, rosmarin og grøn chili i sylteglasset. Kom sukker, kanelstænger, salt og æblecidereddike i en gryde, og lad det koge op, til sukkeret er smeltet. Hæld lagen over æblebådene i glasset. Kom låget på og stil dem et mørkt og køligt sted.

Tip: Kan bruges til ost og karryretter.

 

Energi pr. glas: 5838 kJ / 1390 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g
Fedt: 0,25 g
Kulhydrat: 29,0 g

 

Se trin-for-trin video