Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Sundae isbar med karamelpopcorn og chokoladesauce
Sundae isbar med karamelpopcorn og chokoladesauce
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
0.5 liter vaniljeflødeis
Karamelpopcorn
50 g majskerner
1 spsk solsikkeolie
100 g sukker
25 g smør
groft salt
Chokoladesauce
200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
2 dl sødmælk
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 spsk glukosesirup (eller alm. lys sirup)
Frisk frugt og bær og flødeskum
Sådan gør du
1.
Kom majskerner og olie i en gryde og kom låg på. Pop til popcorn og sæt til side i en skål.
2.
Til karamel smeltes sukkeret i en stor gryde.
3.
Når det begynder at karamellisere, tilsættes smør og der røres rundt.
4.
Sænk temperaturen, så det ikke bliver brændt.
5.
Kom halvdelen af popcornene i og vend det rundt.
6.
Tilsæt så resten af popcornene og sørg for at der kommer karamel på alle.
7.
Drys med salt, bred dem ud på en bageplade med bagepapir og lad dem køle af.
8.
Bræk dem i stykker, når de skal serveres.
9.
Til chokoladesauce hak chokoladen fint.
10.
Varm mælk og fløde op til kogepunktet.
11.
Sluk varmen og tilsæt chokolade og sirup.
12.
Rør det sammen til en glat sauce.
13.
Sæt is frem sammen med karamelpopcorn, chokoladesauce, flødeskum og frugt og bær og lad folk lave deres egne sundaes.
Is
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12222 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1248 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
4.1 %
3.0 g
Kulhydrat:
47.1 %
34.6 g
Fedt:
48.8 %
16.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;