Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Stegt sild med sennep og hyldeblomstvinaigrette
Stegt sild med sennep og hyldeblomstvinaigrette
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 benfri sild
2 spsk dijonsennep
1 tsk salt
8 frisk estragon
2 dl rugmel til panering
smør og olie til stegning
Hyldeblomst vinaigrette
2 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
1 spsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
salat & groftkværnet peber
Kartoffelsalat:
800 g kogte kartofler med skræl i halve
100 g radiser i skiver
1 bundt purløg i 1 cm stykker
SÅDAN GØR DU
1.
Bland alle ingredienser til hyldeblomstdressingen sammen.
2.
Kom kartofler, radiser og purløg i et stort fad.
3.
Skyl og dup sildefileter med køkkenrulle.
4.
Klip rygfinnen af.
5.
Placer sildefileterne med skindsiden nedad og smør 1 tsk. sennep på hver, krydr med salt og et par estragonkviste.
6.
Lukkes og vendes i rugmel.
7.
Varm smør og olie op ved medium varme og steg sildene i ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegte.
8.
Vendes kun 1 gang.
9.
Lige inden servering, hæld dressing på kartoffelsalaten og server med de lune stegte sild.
10.
Tip: Smager også dejligt på et stykke groft rugbrød til frokost.
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6105 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
479 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.4 g
Protein:
10.2 %
2.9 g
Kulhydrat:
66 %
18.6 g
Fedt:
23.8 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;