Stegt rødspættefilet med thaitopping

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Roedspaettefilet med thai
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Ingredienser
400 g rødspættefilet
50 g fuldkornshvedemel
salt
2 spsk vindruekerneolie
1 lime
1 chili
1 spsk ingefær i strimler
4 forårsløg
2 spsk fishsauce
2 tsk rørsukker
2 spsk sesamolie
1 bdt frisk koriander

Sådan gør du

Vend rødspættefileterne i melet og krydr med salt. Steg dem i en pande med olie – 2 min. pr. side.
Lav en dressing af saften fra lime, chili i skiver, ingefær, finthakket forårsløg, fishsauce, rørsukker og sesamolie. Hæld dressingen over den stegte fisk og pynt med lidt koriander.

Energifordeling pr. person:
942KJ/225Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 6,2 g.
Fedt: 6,8 g.