HjemOpskrifterStegt rødspættefilet med thaitopping

Stegt rødspættefilet med thaitopping

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g rødspættefileter
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • fint salt
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 1 limefrugt
  • 1 frisk chili
  • 1 spsk frisk ingefær i strimler
  • 4 forårsløg
  • 2 spsk fiskesauce
  • 2 tsk rørsukker
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du

  • 1.
    Vend rødspættefileterne i melet og krydr med salt.

  • 2.
    Steg dem i en pande med olie – 2 min. pr. side.

  • 3.
    Lav en dressing af saften fra lime, chili i skiver, ingefær, finthakket forårsløg, fishsauce, rørsukker og sesamolie.

  • 4.
    Hæld dressingen over den stegte fisk og pynt med lidt koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5346 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
718 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 40.5 %17.1 g
Kulhydrat: 17.3 %7.3 g
Fedt: 42.2 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;