Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt mørksej i bacon med spidskålssalat og stegte kartofler
Stegt mørksej i bacon med spidskålssalat og stegte kartofler
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g mørksejfileter
4 skiver bacon
4 rosmarinkviste
2 spsk rapsolie
Spidskålssalat:
1 hakket spidskål med blandet grønt
1 rødløg
10 semidried tomater
friskpresset citronsaft
olivenolie
Sådan gør du
1.
Del mørksej i 4 portionsstykker.
2.
Rul bacon og rosmarin omkring fiskestykkerne og krydr med peber.
3.
Fordel fiskestykkerne i et ovnfast fad og dryp med rapsolie.
4.
Sæt fadet til side.
5.
Skræl og del kartofler i mindre stykker.
6.
Kog dem i saltet vand i 10 min.
7.
Hæld vandet fra og ryst gryden grundigt.
8.
Vend kartoflerne med olie og rist dem ved 200° C i ca. 25 min. til de er gyldne og sprøde.
9.
Sæt fadet med fisk i ovnen og steg dem samtidig med kartoflerne i ca. 15 min.
10.
Snit spidskål i strimler, hak rødløget fint og bland det sammen med stykker af semi dried tomater.
11.
Bland citronsaft og olivenolie med salt og peber og vend det i salaten.
12.
Servér med fisk og stegte kartofler.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6301 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
40.2 %
9.3 g
Kulhydrat:
26.1 %
6.0 g
Fedt:
33.7 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;