Stegt mørksej i bacon med spidskålssalat og stegte kartofler

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


600 g mørksej filet

4 skiver bacon

4 stk. rosmarinstilke fra bakken med

Sweet potato mash*

Friskkværnet peber

2 spsk. rapsolie



1 pk. Sweet potato mash*

2 spsk. rapsolie

1 pk. Spidskålssalat*

10 stk. semi dried tomatertomater



* Find pakkerne i "nemt og lækket tilbehør i frugt- og grøntafdelingen".

Sådan gør du

Del mørksej i 4 portionsstykker. Rul bacon og rosmarin omkring fiskestykkerne og krydr med peber. Fordel fiskestykkerne i et ovnfast fad og dryp med rapsolie. Sæt fadet til side.
Skræl og del kartofler i mindre stykker. Kog dem i saltet vand i 10 min. Hæld vandet fra og ryst gryden grundigt. Vend kartoflerne med olie og rist dem ved 200° C i ca. 25 min. til de er gyldne og sprøde.
Sæt fadet med fisk i ovnen og steg dem samtidig med kartoflerne i ca. 15 min.
Snit spidskål i strimler, hak rødløget fint og bland det sammen med stykker af semi dried tomater.
Bland citronsaft og olivenolie med salt og peber og vend det i salaten.
Servér med fisk og stegte kartofler.