Stegt laks og cremet pasta med pesto og sommergrønt

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Stegt laks
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g pasta

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

4 stykker laksefilet

150 g grønne bønner

150 g sugarsnap ærter

150 g ærter (frosne eller friske)

100 g spinat

1 glas grøn pesto

100 g mascarpone

Citronbåde af 1 citron

Sådan gør du

Kog pastaen al dente i saltet vand. Krydr laksen med salt og peber og steg den i olivenolie i en pande i ca. 5 min. pr. side. Nip stilken af bønnerne. Kog bønnerne i 4-5 min. i letsaltet vand. Kom sugarsnaps og ærter i det sidste minut. Vask spinaten grundigt og slyng den tør. Kom alle grøntsager i en stor skål og hæld den varme pasta over, så spinaten falder let sammen. Vend det hele med pesto og mascarpone og server til laksen med citronbåde.

 

Energi pr. person: 3890KJ/930Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,3 g.
Kulhydrat: 18,1 g.
Fedt: 9,9 g.