HjemOpskrifterStegt laks og cremet pasta med pesto og sommergrønt

Stegt laks og cremet pasta med pesto og sommergrønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g tørrede hvide pastaer
  • salt og sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 laksefileter
  • 150 g grønne bønner
  • 150 g sukkerærter
  • 150 g ærter
  • 100 g hel spinat
  • 1 glas basilikumpesto
  • 100 g mascarpone
  • citronbåde af 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog pastaen al dente i saltet vand.

  • 2.
    Krydr laksen med salt og peber og steg den i olivenolie i en pande i ca. 5 min. pr. side.

  • 3.
    Nip stilken af bønnerne.

  • 4.
    Kog bønnerne i 4-5 min. i letsaltet vand.

  • 5.
    Kom sugarsnaps og ærter i det sidste minut.

  • 6.
    Vask spinaten grundigt og slyng den tør.

  • 7.
    Kom alle grøntsager i en stor skål og hæld den varme pasta over, så spinaten falder let sammen.

  • 8.
    Vend det hele med pesto og mascarpone og server til laksen med citronbåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17167 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
944 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 18.6 %10.3 g
Kulhydrat: 32.8 %18.2 g
Fedt: 48.6 %12.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;