Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt berberiandebryst med portvinssauce, rosiner og ristede pinjekerner
Stegt berberiandebryst med portvinssauce, rosiner og ristede pinjekerner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g pinjekerner
2 andebryster med skind
2 berberi andebryster med skind
salt og sort peber
200 g skalotteløg
1 tsk stødt koriander
25 g rosiner
2.5 dl hvide portvin
1 spsk smør
30 g frisk kørvel (1 håndfuld)
Sådan gør du
1.
Rist pinjekernerne gyldne i en bradepande i ovnen ved 190 gr. i 7-10 min.
2.
Krydr andebrysterne med salt og peber.
3.
Steg dem med skindsiden nedad på en tør pande i 12 min.
4.
Vend dem og steg færdig i 10 min.
5.
Tag dem op af panden og lad dem trække.
6.
Hæld halvdelen af fedtet fra og tilsæt skalotteløg i skiver.
7.
Når løgene begynder at tage farve, kommes koriander, rosiner og portvin på panden.
8.
Lad det koge ind.
9.
Smag til med salt, sluk for varmen og pisk smørret i.
10.
Skær andebrysterne i skiver og server med sauce, ristede pinjekerner og plukket kørvel.
SPISETID opskrift
Saucer
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10138 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
42.1 %
14.1 g
Kulhydrat:
10.3 %
3.5 g
Fedt:
35.8 %
5.5 g
Alkohol:
11.8 %
2.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;