Stegt berberiandebryst med portvinssauce, rosiner og ristede pinjekerner

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g pinjekerner
2 berberiandebryster
Salt og sort peber
200 g skalotteløg
1 tsk. stødt koriander
25 g rosiner
2½ dl portvin
1 spsk. Smør
1 håndfuld kørvel

Sådan gør du

Rist pinjekernerne gyldne i en bradepande i ovnen ved 190 gr. i 7-10 min. Krydr andebrysterne med salt og peber. Steg dem med skindsiden nedad på en tør pande i 12 min. Vend dem og steg færdig i 10 min. Tag dem op af panden og lad dem trække.

Hæld halvdelen af fedtet fra og tilsæt skalotteløg i skiver. Når løgene begynder at tage farve, kommes koriander, rosiner og portvin på panden. Lad det koge ind. Smag til med salt, sluk for varmen og pisk smørret i. Skær andebrysterne i skiver og server med sauce, ristede pinjekerner og plukket kørvel.

 

Energi pr. person: 2510KJ/599Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,8 g.

Kulhydrat: 8,3 g.

Fedt: 20,8 g.