HjemOpskrifterStegt berberiandebryst med portvinssauce, rosiner og ristede pinjekerner

Stegt berberiandebryst med portvinssauce, rosiner og ristede pinjekerner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g pinjekerner
  • 2 andebryster med skind
  • 2 berberi andebryster med skind
  • salt og sort peber
  • 200 g skalotteløg
  • 1 tsk stødt koriander
  • 25 g rosiner
  • 2.5 dl hvide portvin
  • 1 spsk smør
  • 30 g frisk kørvel (1 håndfuld)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rist pinjekernerne gyldne i en bradepande i ovnen ved 190 gr. i 7-10 min.

  • 2.
    Krydr andebrysterne med salt og peber.

  • 3.
    Steg dem med skindsiden nedad på en tør pande i 12 min.

  • 4.
    Vend dem og steg færdig i 10 min.

  • 5.
    Tag dem op af panden og lad dem trække.

  • 6.
    Hæld halvdelen af fedtet fra og tilsæt skalotteløg i skiver.

  • 7.
    Når løgene begynder at tage farve, kommes koriander, rosiner og portvin på panden.

  • 8.
    Lad det koge ind.

  • 9.
    Smag til med salt, sluk for varmen og pisk smørret i.

  • 10.
    Skær andebrysterne i skiver og server med sauce, ristede pinjekerner og plukket kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10138 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 42.1 %14.1 g
Kulhydrat: 10.3 %3.5 g
Fedt: 35.8 %5.5 g
Alkohol: 11.8 %2.3 g
;