Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Steaksandwich med tartarsauce
Steaksandwich med tartarsauce
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Steak
1.2 kg Freygaard okseculotter
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort friskkværnet peber
20 g smør
2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian
Tartarsauce
1 lille rødløg
5 cornichoner
1 spsk kapers
1 spsk hakket purløg
1 håndfuld frisk dild
1 tsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
0.5 tsk friskkværnet sort peber
0.5 citron (usprøjtet)
Tilbehør
2 baguette eller flutes
2 hjertesalat
2 tomater
1 Bunch brøndkarse
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Afpuds culottestegen, skær et rudemønster på fedtsiden og krydr med salt og peber.
2.
Brun stegen af på en varm pande med lidt smør, så den får en gylden farve.
3.
Kom den herefter i et ildfast fad med hvidløg og timian.
4.
Tilbered stegen i en forvarmet ovn på 170 grader, til kernetemperaturen er mellem 58-60 grader.
5.
Lad stegen hvile i 15 minutter, inden den skæres i tynde skiver.
6.
Hak rødløg, cornichoner, kapers, purløg og dild.
7.
Bland det hele sammen med mayonnaise, sennep, citronsaft, citronskal og peber.
8.
Del begge baguetter i to, og rist dem på en varm pande, så de bliver sprøde.
9.
Smør brødet med tartarsauce, og top med salatblade, tomatskiver, skiver af culottestegen og brøndkarse.
10.
Pynt evt. med ekstra tartarsauce.
11.
Luk sandwichen, og servér straks.
Frokost
Hovedret
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21168 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
755 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
25.2 %
11.2 g
Kulhydrat:
36.3 %
16.1 g
Fedt:
38.5 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;