HjemOpskrifterSteak sandwich med aioli og bagte tomater og peberfrugter

Steak sandwich med aioli og bagte tomater og peberfrugter

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 300 g cherrytomater
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk tørret oregano
  • 1 fed hvidløg
  • 4 små ciabattabrød eller baguette
  • 100 g aioli
  • 100 g rucolasalat
  • 250 g rester af stegt kalveculotter eller andet kød
  • 25 g høvlet parmesan - fx parmigiano reggiano

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Halvér tomaterne, og skær peberfrugten i brede både.

  • 2.
    Kom begge dele i et ovnfast fad, og vend dem med olivenolie, oregano og knust hvidløg.

  • 3.
    Bag det i 20 min. ved 175 °C.

  • 4.
    Lun brødene og flæk dem.

  • 5.
    Smør dem med aioli, og læg rucola på bunden.

  • 6.
    Skær kød i tynde skiver, og læg det oven på.

  • 7.
    Top med bagte tomater og parmesanflager, og luk sandwichen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5489 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 24.3 %7.0 g
Kulhydrat: 28.5 %8.3 g
Fedt: 47.2 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;