Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Squashsuppe med bønner, pasta og gremolata
Squashsuppe med bønner, pasta og gremolata
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1 fed hvidløg
1 squash
1 bundt forårsløg
2 spsk olivenolie
1 rosmarinkvist
1 liter grøntsagsfond
0.5 liter vand
2 dåser butterbeans
salt og sort peber
1 spsk citronsaft
150 g frisk pasta suppehorn
150 g suppehorn
Gremolata
1 bundt bredbladet persille - lille bundt
Revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)
1 fed hvidløg
salt og sort peber
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Til suppe hakkes hvidløg fint, og squashen rives groft.
2.
Skær forårsløgene i tynde skiver.
3.
Varm olien i en gryde, og svits squashen ved middel varme.
4.
Tilsæt hvidløg, og lad det stege med i 1 minut.
5.
Tilsæt rosmarin, fond og vand.
6.
Skyl bønnerne, og kom dem i suppen.
7.
Smag til med lidt salt, peber og citronsaft.
8.
Kom suppehorn i, og lad suppen simre i 8-10 min.
9.
Hak persillen imens, og bland med revet citronskal, knust eller revet hvidløg, og lidt salt og peber.
10.
Bland halvdelen af gremolataen i suppen, og brug resten som drys.
Grøntsager
Forret
Hovedret
Suppe
SPISETID opskrift
Vegetar
Sommer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4712 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
153 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
17.3 %
1.6 g
Kulhydrat:
53.1 %
4.8 g
Fedt:
29.6 %
1.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;