HjemOpskrifterSquashsuppe med bønner, pasta og gremolata

Squashsuppe med bønner, pasta og gremolata

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rosmarinkvist
  • 1 liter grøntsagsfond
  • 0.5 liter vand
  • 2 dåser butterbeans
  • salt og sort peber
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 g frisk pasta suppehorn
  • 150 g suppehorn
Gremolata
  • 1 bundt bredbladet persille - lille bundt
  • Revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)
  • 1 fed hvidløg
  • salt og sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Til suppe hakkes hvidløg fint, og squashen rives groft.

  • 2.
    Skær forårsløgene i tynde skiver.

  • 3.
    Varm olien i en gryde, og svits squashen ved middel varme.

  • 4.
    Tilsæt hvidløg, og lad det stege med i 1 minut.

  • 5.
    Tilsæt rosmarin, fond og vand.

  • 6.
    Skyl bønnerne, og kom dem i suppen.

  • 7.
    Smag til med lidt salt, peber og citronsaft.

  • 8.
    Kom suppehorn i, og lad suppen simre i 8-10 min.

  • 9.
    Hak persillen imens, og bland med revet citronskal, knust eller revet hvidløg, og lidt salt og peber.

  • 10.
    Bland halvdelen af gremolataen i suppen, og brug resten som drys.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4712 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
153 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 17.3 %1.6 g
Kulhydrat: 53.1 %4.8 g
Fedt: 29.6 %1.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;