Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Squash-risotto med mascarpone og bagt torsk
Squash-risotto med mascarpone og bagt torsk
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 grøn squash
1 fed hvidløg
2 spsk smør
250 g risottoris f.eks. arborio
1.5 dl hvidvin
7 dl hønsebouillon
150 g mascarpone
salt og hvid peber
1 bundt frisk basilikum
600 g torskefileter uden skind
Sådan gør du
1.
Hak skalotteløg, bladselleri og hvidløg fint.
2.
Riv squashen groft.
3.
Smelt smørret i en gryde, og svits løg, bladselleri og squash et par minutter.
4.
Tilsæt hvidløg og ris, og steg et minut.
5.
Tilsæt hvidvin, og begynd at tilsætte bouillon lidt ad gangen.
6.
Rør i risene undervejs, og lad dem opsuge væden, før der tilsættes nyt.
7.
Fortsæt til væden er brugt, og risene er kogt færdig – der skal stadig være lidt bid i dem. Det tager ca. 15 min.
8.
Rør mascarponen i, og smag til med salt og peber.
9.
Kom hakket basilikum i til sidst.
10.
Imens deles fisken i portionsstykker og kommes i et ovnfast fad.
11.
Krydr med lidt salt og peber, og bag fisken i 12 min. ved 180°C.
12.
Servér fisken oven på risottoen.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11161 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
21.8 %
6.9 g
Kulhydrat:
36 %
11.4 g
Fedt:
38.4 %
5.6 g
Alkohol:
3.8 %
0.7 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;