Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sprøde karbonader med krydderurtepanering og aspargeskartofler
Sprøde karbonader med krydderurtepanering og aspargeskartofler
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Karbonader
600 g hakket grisekød
80 g græskar
2 spsk friske timianblade
2 spsk bredbladet persille
2 spsk frisk rosmarin
salt og sort peber
50 g hvedemel
100 g pankorasp
2 æg
smør og olie til stegning
Karrydressing
2 dl creme fraiche 18%
1 tsk madraskarry
1 tsk dijonsennep
1 tsk akaciehonning
Saften fra 0.5 citron
salt og peber
Hjertesalat
2 hjertesalat
200 g grønne bønner
Aspargeskartofler
600 g aspargeskartofler
2 spsk ff
timianblad
Sådan gør du
1.
Del kødet i 4 lige store portioner og form dem til karbonader.
2.
Hak græskarkerner, rosmarin, timian og persille fint og bland urterne sammen med rasp i en passende skål.
3.
Krydr karbonaderne med salt og peber og vend dem nænsomt i mel og derefter i et par letpiskede æg.
4.
Vend dem til sidst i krydderurteraspen.
5.
Varm smør og olie op i en pande og steg karbonaderne gyldne og sprøde på begge sider, så karbonaderne er gennemstegte.
6.
Rør alle ingredienserne til karrydressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
7.
Pil de yderste blade af hjertesalaten, hvis de ikke er helt pæne.
8.
Skær hver hjertesalat i 6 lige store både og bryd dem evt. i mindre stykker.
9.
Nip bønnerne og blancher dem i 30 sekunder i letsaltet kogende vand.
10.
Hæld vandet fra og lad bønnerne køle helt af under rindende vand.
11.
Anret salaterne og bønner på et fad og server med dressingen ved siden.
12.
Vask kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter alt efter størrelse.
13.
Hæld vandet fra kartoflerne.
14.
Vend de kogte varme kartofler nænsomt med pestoen.
15.
Pynt med friske timiankviste.
16.
Servér karbonaderne med hjertesalat, dressing ved siden af og lune aspargeskartofler.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17376 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
714 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
21.6 %
9.1 g
Kulhydrat:
39.7 %
16.7 g
Fedt:
38.7 %
7.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;