HjemOpskrifterSprøde toppe med TUC og poppede ris

Sprøde toppe med TUC og poppede ris

Måltidstype:
Dessert
Del med en ven

Ingredienser

  • 50 g marcipan
  • 150 g hvid chokolade
  • 25 g TUC saltkiks
  • 4 spsk rice krispies
  • 25 g mandelsplitter
  • 2 spsk krymmel

Sådan gør du

  • 1.
    Skær marcipanen i små tern.

  • 2.
    Hak chokoladen, og smelt 100 g af den over vandbad.

  • 3.
    Sluk for varmen, og kom resten i.

  • 4.
    Lad det smelte, og rør det sammen.

  • 5.
    Knus TUC kiksene groft, og bland dem med poppede ris og mandelsplitter.

  • 6.
    Vend det hele sammen med den smeltede chokolade.

  • 7.
    Brug to teskeer til at sætte massen som små toppe på en bakke med bagepapir, og pynt med krymmel.

  • 8.
    Lad det hærde i køleskabet i 2 timer.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6023 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2247 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 6 %8.0 g
Kulhydrat: 39.7 %52.5 g
Fedt: 54.3 %32.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;