4 personer
2 pk sous vide spareribs med barbecuesauce
Sommersalat:
300 g små cherrytomater på stilk
50 g feldsalat
100 g ristede mandler
100 g græsk feta i blok
300 g nye kartofler
Saft af ½ citron
2 spsk olivenolie
Salt
Kværnet peber
Tilbehør: Groft brød
Læg spareribs med marinade i en alubakke, og grill dem ved indirekte varme i ca. 30 minutter. Spareribs kan også tilberedes i ovnen: Læg dem i en bradepande, og steg dem i ovnen efter forskriften ved 180°C i ca. 30 minutter. Kog nye kartofler til sommersalaten.
Klargør grill til direkte varme eller varm en grillpande op. Grill cherrytomater i ca. 1 minut på hver side. Drys herefter med seasalt og kværnet peber. Hak mandler groft, skær feta i mindre stykker og del de kogte kartofler i halve. Bland feldsalat, mandler, feta og kartofler sammen til en sommersalat. Anret salaten på et fladt fad og top med de grillede tomater. Dryp med citronsaft og olivenolie og drys med salt og kværnet peber.
Del spareribs og anret med sommersalaten.
Tip: Kartoflerne kan med fordel koges dagen før.
Energi pr. person: 4059 kJ / 967 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 13,0 g
Kulhydrat: 7,5 g