Spareribs med sommersalat af grillede små tomater og feta

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Spareribs med sommersalat af grillede små tomater og feta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 pk sous vide spareribs med barbecuesauce

 

Sommersalat:

300 g små cherrytomater på stilk

50 g feldsalat

100 g ristede mandler

100 g græsk feta i blok

300 g nye kartofler

Saft af ½ citron

2 spsk olivenolie

Salt

Kværnet peber

 

Tilbehør: Groft brød

Sådan gør du

Læg spareribs med marinade i en alubakke, og grill dem ved indirekte varme i ca. 30 minutter. Spareribs kan også tilberedes i ovnen: Læg dem i en bradepande, og steg dem i ovnen efter forskriften ved 180°C i ca. 30 minutter. Kog nye kartofler til sommersalaten.

Klargør grill til direkte varme eller varm en grillpande op. Grill cherrytomater i ca. 1 minut på hver side. Drys herefter med seasalt og kværnet peber. Hak mandler groft, skær feta i mindre stykker og del de kogte kartofler i halve. Bland feldsalat, mandler, feta og kartofler sammen til en sommersalat. Anret salaten på et fladt fad og top med de grillede tomater. Dryp med citronsaft og olivenolie og drys med salt og kværnet peber.

Del spareribs og anret med sommersalaten.

Tip: Kartoflerne kan med fordel koges dagen før.

 

Energi pr. person: 4059 kJ / 967 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 13,0 g
Kulhydrat: 7,5 g