Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spareribs med sommersalat af grillede små tomater og feta
Spareribs med sommersalat af grillede små tomater og feta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
sommersalat:
2 revelsben
300 g cherrytomater
50 g feldsalat
100 g ristede mandler
100 g græsk Puck® salatost i blok
300 g nye kartofler
saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
tilbehør:
groft brød
Sådan gør du
1.
Læg spareribs med marinade i en alubakke, og grill dem ved indirekte varme i ca. 30 minutter.
2.
Spareribs kan også tilberedes i ovnen: Læg dem i en bradepande, og steg dem i ovnen efter forskriften ved 180°C i ca. 30 minutter.
3.
Kog nye kartofler til sommersalaten.
4.
Klargør grill til direkte varme eller varm en grillpande op.
5.
Grill cherrytomater i ca. 1 minut på hver side.
6.
Drys herefter med seasalt og kværnet peber.
7.
Hak mandler groft, skær feta i mindre stykker og del de kogte kartofler i halve.
8.
Bland feldsalat, mandler, feta og kartofler sammen til en sommersalat.
9.
Anret salaten på et fladt fad og top med de grillede tomater.
10.
Dryp med citronsaft og olivenolie og drys med salt og kværnet peber.
11.
Del spareribs og anret med sommersalaten.
12.
Tip: Kartoflerne kan med fordel koges dagen før.
Grill
Salater
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5310 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
566 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.1 g
Protein:
13.5 %
4.5 g
Kulhydrat:
16.5 %
5.5 g
Fedt:
70 %
10.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;