HjemOpskrifterSpaghetti med pesto, friske tomater og sprød parmaskinke

Spaghetti med pesto, friske tomater og sprød parmaskinke

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 80 g parmaskinke
  • 400 g cherrytomater
  • 400 g tørret spaghetti
  • 150 g friske mozzarella oste (gerne minimozzarella)
  • 1 glas Mutti rød tomatpesto

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Læg skiver af parmaskinke på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Bag dem sprøde i ovnen i ca. 10 min. ved 180 °C.

  • 3.
    Del tomaterne i halve.

  • 4.
    Kog spaghettien al dente i velsaltet vand.

  • 5.
    Gem 1 dl af kogevandet før det sigtes fra.

  • 6.
    Vend spaghettien sammen med pesto, tomater og det gemte kogevand.

  • 7.
    Kom mozzarellakugler i og kom sprød parmaskinke på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8809 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
855 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 18.8 %9.5 g
Kulhydrat: 58.7 %29.5 g
Fedt: 22.5 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;