HjemOpskrifterSpaghetti Marcella

Spaghetti Marcella

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 løg
  • 50 g smør
  • salt & sort peber
  • 500 g tørret spaghetti
  • tilbehør: parmesanost og evt.
  • frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løget i små tern, og kom det i en gryde med tomater og smør.

  • 2.
    Krydr med lidt salt og peber, og lad det stå og simre sammen i 30-40 min.

  • 3.
    Smag til sidst til, om der mangler salt.

  • 4.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den sammen med tomatsaucen.

  • 5.
    Servér med parmesan og evt. lidt basilikumblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9860 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
690 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.5 %5.1 g
Kulhydrat: 67.9 %27.6 g
Fedt: 19.6 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;