4 personer
500 g nakkekoteletter
2 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
Saft af ½ citron
3 spsk. olivenolie
1 tsk. groft salt
Sort peber
Græsk salat:
250 g tomater
1 agurk. 1 rødløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 håndfuld mynteblade
Salt og sort peber
150 g feta
Tilbehør:
4 pitabrød
Skær kødet i tern. Knus hvidløg, og bland det med oregano, paprika, citronsaft, olivenolie, salt og sort peber. Marinér kødet i blandingen – gerne natten over eller mindst 3 timer. Kom kødet på grillspyd, og grill dem 6-8 min. pr. side. Skær tomater i både og agurk i tern. Skær rødløg i tynde strimler. Kom tomat, agurk og løg i en skål, og vend det sammen med olivenolie, eddike, grofthakket mynte og lidt salt og peber. Smuldr fetaen på toppen. Servér med lune pitabrød.
Energi pr. person: 2852KJ/682Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 13,1 g.
Fedt: 9 g.