Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

BBQ-sauce

1 løg

100 g ketchup

2 spsk. brun farin

4 spsk. honning

1 tsk. røget paprika

2 spsk. dijonsennep

4 spsk. æblecider- eller hvidvinseddike

1 tsk. groft salt

Sort peber

 

2 pakker sous-vide spareribs (1200 g)

½ spidskål eller sommerkål

2 gulerødder

½ bakke rucola

1 dåse sorte bønner

100 g yoghurt naturel

3 spsk. olivenolie

2 spsk. æblecider- eller hvidvinseddike

Salt og sort peber

1 lille bundt purløg

Riv løget groft, og kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til BBQ-sauce. Lad det småkoge i 5 min., og lad det køle af. Pensl spareribs med marinaden, og grill dem efter pakkens anvisning. 
Til coleslaw snittes kål fint og blandes med groftrevne gulerødder, rucola og sorte bønner. Rør en dressing af yoghurt, olivenolie, eddike, salt, peber og fintsnittet purløg. Vend dressingen i salaten.

 

Energi pr. pers: 4124KJ/986Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8,2 g. 
Kulhydrat: 9,2 g. 
Fedt: 8,8 g.

Sous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner

Riv løget groft, og kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til BBQ-sauce. Lad det småkoge i 5 min., og lad det køle af. Pensl spareribs med marinaden, og grill dem efter pakkens anvisning. 
Til coleslaw snittes kål fint og blandes med groftrevne gulerødder, rucola og sorte bønner. Rør en dressing af yoghurt, olivenolie, eddike, salt, peber og fintsnittet purløg. Vend dressingen i salaten.

 

Energi pr. pers: 4124KJ/986Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8,2 g. 
Kulhydrat: 9,2 g. 
Fedt: 8,8 g.