Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner
Sous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
BBQ-sauce
1 løg
100 g tomatketchup
2 spsk brun farin
4 spsk honning
1 tsk røget paprika
2 spsk dijonsennep
4 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
1 tsk groft salt
sort peber
0.5 spidskål eller sommerkål
1 kg spareribs sous-vide
2 gulerødder
0.5 bakke rucolasalat
1 dåse sort bønne
100 g neutral yoghurt
3 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
salt & sort peber
1 bundt purløg
Sådan gør du
1.
Riv løget groft, og kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til BBQ-sauce.
2.
Lad det småkoge i 5 min., og lad det køle af.
3.
Pensl spareribs med marinaden, og grill dem efter pakkens anvisning.
4.
Til coleslaw snittes kål fint og blandes med groftrevne gulerødder, rucola og sorte bønner.
5.
Rør en dressing af yoghurt, olivenolie, eddike, salt, peber og fintsnittet purløg.
6.
Vend dressingen i salaten.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18399 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
728 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
20.2 %
8.6 g
Kulhydrat:
21.1 %
9.0 g
Fedt:
58.7 %
11.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;