HjemOpskrifterSous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner

Sous-vide spareribs med honning-BBQ-sauce og coleslaw med sorte bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
BBQ-sauce
  • 1 løg
  • 100 g tomatketchup
  • 2 spsk brun farin
  • 4 spsk honning
  • 1 tsk røget paprika
  • 2 spsk dijonsennep
  • 4 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • sort peber
  • 0.5 spidskål eller sommerkål
  • 1 kg spareribs sous-vide
  • 2 gulerødder
  • 0.5 bakke rucolasalat
  • 1 dåse sort bønne
  • 100 g neutral yoghurt
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
  • salt & sort peber
  • 1 bundt purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv løget groft, og kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til BBQ-sauce.

  • 2.
    Lad det småkoge i 5 min., og lad det køle af.

  • 3.
    Pensl spareribs med marinaden, og grill dem efter pakkens anvisning.

  • 4.
    Til coleslaw snittes kål fint og blandes med groftrevne gulerødder, rucola og sorte bønner.

  • 5.
    Rør en dressing af yoghurt, olivenolie, eddike, salt, peber og fintsnittet purløg.

  • 6.
    Vend dressingen i salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18066 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
722 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 20.5 %8.7 g
Kulhydrat: 19.6 %8.3 g
Fedt: 59.9 %11.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;