Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Sous vide BBQ-marineret okseskank med mojo sauce, kartofler og grillet grønt
Sous vide BBQ-marineret okseskank med mojo sauce, kartofler og grillet grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
3.5 kg okseskank (ca. 3500 g)
1 kg nye nemme kartoffel
1 spsk groft salt
500 g grønne asparges
300 g forårsløg
mojo sauce:
2 røde peberfrugter
4 fed hvidløg
1 skive brød
1 rød chilipeber
1 tsk hel spidskommen
1 tsk havsalt
2 spsk rødvinseddike
4 spsk olivenolie
SÅDAN GØR DU
1.
Ovnstegning: 1 time og 30 minutter ved 175°C.
2.
Grill: 1 time og 15 minutter ved indirekte varme, til skanken er gennemvarm.
3.
Tilbered sous vide okseskank efter forskriften.
4.
Lav mojo sauce ved at blende alle ingredienser sammen.
5.
Smag til med ekstra salt.
6.
Kom skyllede, rengjorte kartofler i en sauterpande, så de fylder mest i bredden, kom vand på, så kartoflerne lige er dækket.
7.
Drys med 1 spsk groft salt.
8.
Kog kartofler, så al vandet fordamper.
9.
Til sidst dannes et saltlag rundt om hver kartoffel.
10.
Kogetid er cirka 25 minutter.
11.
Knæk enderne af de grønne asparges og skyl forårsløg.
12.
Grill asparges og forårsløg i 2-3 minutter på enten grill eller grillpande.
13.
Anret straks asparges og forårsløg med saltkogte kartofler og mojo sauce.
14.
Okseskanken skæres i skiver eller trækkes fra hinanden og anrettes på fad.
Grøntsager
Okse
Grill
Saucer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
39396 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
676 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
60.3 %
24.0 g
Kulhydrat:
10.5 %
4.2 g
Fedt:
29.2 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;