Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sommerlig salat med crostini med hvidløgsflødeost

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

150 g grønne bønner

½ flute

150 g Castello hvidløgsflødeost

½ krølsalat eller lollo bionda

½ agurk

125 g babyspinat

1 håndfuld mynteblade

3 spsk. olivenolie

1 tsk. sød sennep

2 spsk. hvidvinseddike

Salt og sort peber

Nip stilken af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 5 min. Skyl med koldt vand og del evt. bønnerne i halve. Skær flutet i skiver og rist dem på en brødrister eller 5 min. i ovnen ved 200°C. Lad brødene køle af og smør dem så med hvidløgsflødeost.

Pluk salaten i mindre stykker og skær agurken i skiver. Vend salat, agurk, babyspinat og mynteblade sammen. Rør en dressing af olie, sennep og eddike og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten og anret med crostini med flødeost.

 

Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4g.
Kulhydrat: 9,8 g.
Fedt: 9,9 g.

Sommerlig salat med crostini med hvidløgsflødeost

Nip stilken af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 5 min. Skyl med koldt vand og del evt. bønnerne i halve. Skær flutet i skiver og rist dem på en brødrister eller 5 min. i ovnen ved 200°C. Lad brødene køle af og smør dem så med hvidløgsflødeost.

Pluk salaten i mindre stykker og skær agurken i skiver. Vend salat, agurk, babyspinat og mynteblade sammen. Rør en dressing af olie, sennep og eddike og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten og anret med crostini med flødeost.

 

Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4g.
Kulhydrat: 9,8 g.
Fedt: 9,9 g.