4 personer
150 g grønne bønner
½ flute
150 g Castello hvidløgsflødeost
½ krølsalat eller lollo bionda
½ agurk
125 g babyspinat
1 håndfuld mynteblade
3 spsk. olivenolie
1 tsk. sød sennep
2 spsk. hvidvinseddike
Salt og sort peber
Nip stilken af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 5 min. Skyl med koldt vand og del evt. bønnerne i halve. Skær flutet i skiver og rist dem på en brødrister eller 5 min. i ovnen ved 200°C. Lad brødene køle af og smør dem så med hvidløgsflødeost.
Pluk salaten i mindre stykker og skær agurken i skiver. Vend salat, agurk, babyspinat og mynteblade sammen. Rør en dressing af olie, sennep og eddike og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten og anret med crostini med flødeost.
Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4g.
Kulhydrat: 9,8 g.
Fedt: 9,9 g.