HjemOpskrifterSommerlig salat med crostini med hvidløgsflødeost

Sommerlig salat med crostini med hvidløgsflødeost

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g grønne bønner
  • 0.5 flute
  • 150 g Castello® økologisk flødeost hvidløg
  • 0.5 krølsalat
  • 0.5 agurk
  • 125 g babyspinatblade
  • 1 dl mynteblade
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Nip stilken af bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 5 min.

  • 2.
    Skyl med koldt vand og del evt. bønnerne i halve.

  • 3.
    Skær flutet i skiver og rist dem på en brødrister eller 5 min. i ovnen ved 200°C.

  • 4.
    Lad brødene køle af og smør dem så med hvidløgsflødeost.

  • 5.
    Pluk salaten i mindre stykker og skær agurken i skiver.

  • 6.
    Vend salat, agurk, babyspinat og mynteblade sammen.

  • 7.
    Rør en dressing af olie, sennep og eddike og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Vend dressingen i salaten og anret med crostini med flødeost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7180 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
923 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 6.9 %3.8 g
Kulhydrat: 33.2 %18.0 g
Fedt: 59.9 %14.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;