4 personer
600-800 g laksefilet 1 bdt dild Skallen af 1 usprøjtet citron 1/2 dl hvidvin Salt og peber Stanniol 5 dl creme fraiche 1 tsk. revet peberrod 1 tsk. grov sennep 1-2 tsk. flydende honning 1 bdt radiser, hakkede 700 g kogte skrubbede nye kartofler 1/2 romainesalat i strimler 1 bdt forårsløg i lange strimler 100 g mandler, grofthakket
Gnid laksefileten ind citronskal, læg den i stanniol sammen med dild, mere citronskal, hvidvin og drys med salt og peber. Fold stanniolen omkring fisken og sæt den på grillen. Grill i ca. 15-20 min.
Bland en dressing af creme fraiche, peberrod, sennep, honning og radiser.
Bland de kogte kartofler i dressingen.
Anret på et fad i denne rækkefølge: romainesalat, kartoffelsalat, forårsløg og de hakkede mandler.
Server salaten sammen med laksen.