Sommer kartoffelsalat

fork and spoon
Tilbehør
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g små danske kartofler, kogte og afkølede
3-4 stk. danske forårsløg, fintsnittetede (120 g)
200 g dansk blomkål, fintsnittet
3 spsk. lys balsamicoeddike (30 g)
1 dl rapsolie
Friskkværnet peber
1 tsk. seasalt
200 g halverede danske cherrytomater
50 g grofthakkede kapers
1 dl dansk persille

Sådan gør du

Halver de kogte kartofler. Vend de afkølede kogte danske kartofler med forårsløg og blomkål.

Bland lys balsamicoeddike med rapsolie, peber og salt.

Vend dressingen i kartoffelblandingen og lad det trække smag.

Inden servering vendes halve cherrytomater, kapers og hakket persille i kartoffelsalaten.

 

Energi pr. person:
1349 kJ (322 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 6,5 %
Fedt: 57,5 %
Kulhydrat: 36 %