HjemOpskrifterSommer kartoffelsalat

Sommer kartoffelsalat

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g små kartofler, kogte og afkølede
  • 3- 4 forårsløg, fintsnittede (120 g)
  • 200 g blomkål, fintsnittet
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike (30 g)
  • 1 dl rapsolie
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk havsalt
  • 200 g halve cherrytomater
  • 50 g grofthakkede kapers
  • 1 dl kruspersille

Sådan gør du

  • 1.
    Halver de kogte kartofler.

  • 2.
    Vend de afkølede kogte danske kartofler med forårsløg og blomkål.

  • 3.
    Bland lys balsamicoeddike med rapsolie, peber og salt.

  • 4.
    Vend dressingen i kartoffelblandingen og lad det trække smag.

  • 5.
    Inden servering vendes halve cherrytomater, kapers og hakket persille i kartoffelsalaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5807 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 5.7 %1.5 g
Kulhydrat: 35.1 %9.5 g
Fedt: 59.2 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;