4 personer
800 g små nye kartofler, kogte
1 rødløg i tern
1 dl persille, hakket
50 g kapers
50 g spinat
Senneps vinaigrette:
2 spsk. sennep
2 spsk. æble eddike
1 tsk. honning
1 dl oliven olie
1 tsk. salt
Tilberedning:
Kog kartofler og afkøles, kan koges dagen før.
Skyl spinat og slyng det i en salat slynge.
Til senneps vinaigrette:
Pisk sennep sammen med æble eddike og honning i en skål.
Pisk oliven olie i langsomt så det bliver til ensartet konsistens.
Vend kartofler rundt i senneps vinaigretten.
Vend rødløg, hakket persille og kapers i. Smag til med salt og vend det hele rundt.
Lav en bund af friske spinat blade i et fad med lidt kant.
Kom kartoffelsalaten i fadet med spinaten og server.
Energi pr. person: 1676 Kj/ 399 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 14 g.
Fedt: 7,5 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER