Sommer kartoffel salat med spinat og senneps vinaigrette

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g små nye kartofler, kogte

1 rødløg i tern

1 dl persille, hakket

50 g kapers

50 g spinat

 

Senneps vinaigrette:

2 spsk. sennep

2 spsk. æble eddike

1 tsk. honning

1 dl oliven olie

1 tsk. salt 

Sådan gør du

Tilberedning:

Kog kartofler og afkøles, kan koges dagen før.

Skyl spinat og slyng det i en salat slynge.

 

Til senneps vinaigrette:

Pisk sennep sammen med æble eddike og honning i en skål.

Pisk oliven olie i langsomt så det bliver til ensartet konsistens.

Vend kartofler rundt i senneps vinaigretten.

Vend rødløg, hakket persille og kapers i. Smag til med salt og vend det hele rundt.

Lav en bund af friske spinat blade i et fad med lidt kant.

Kom kartoffelsalaten i fadet med spinaten og server.

 

Energi pr. person: 1676  Kj/  399 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 14 g.
Fedt: 7,5 g.

 

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER