HjemOpskrifterSommer kartoffel salat med spinat og senneps vinaigrette

Sommer kartoffel salat med spinat og senneps vinaigrette

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rødløg i tern
  • 800 g kogte små nye kartofler
  • 1 dl hakket kruspersille
  • 50 g kapers
  • 50 g spinatblade
senneps vinaigrette:
  • 2 spsk sennep
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk honning
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilberedning: Kog kartofler og afkøles, kan koges dagen før.

  • 2.
    Skyl spinat og slyng det i en salat slynge.

  • 3.
    Til senneps vinaigrette: Pisk sennep sammen med æble eddike og honning i en skål.

  • 4.
    Pisk oliven olie i langsomt så det bliver til ensartet konsistens.

  • 5.
    Vend kartofler rundt i senneps vinaigretten.

  • 6.
    Vend rødløg, hakket persille og kapers i.

  • 7.
    Smag til med salt og vend det hele rundt.

  • 8.
    Lav en bund af friske spinat blade i et fad med lidt kant.

  • 9.
    Kom kartoffelsalaten i fadet med spinaten og server.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6380 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
550 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 5.3 %1.7 g
Kulhydrat: 39.5 %12.8 g
Fedt: 55.2 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;