HjemOpskrifterSmørrebrød med krydderurterøræg og bacon

Smørrebrød med krydderurterøræg og bacon

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 125 g bacon
  • 4 æg
  • 2 spsk piskefløde
  • 2 spsk klippet purløg + ekstra til pynt
  • 2 spsk finthakket frisk kørvel + ekstra til pynt
  • 1 knivspids salt & sort peber
  • 1 smør
  • 6 radiser
  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Steg bacon sprødt i en tør pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle.

  • 2.
    Pisk æggene let sammen med piskefløde, og rør purløg og kørvel i.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og sort peber.

  • 4.
    Steg det til røræg ved medium varme i smørret.

  • 5.
    Skær radiser i tynde skiver.

  • 6.
    Læg dit røræg på rugbrød, og pynt med bacon, radiser og ekstra krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5780 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
858 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.2 g
Protein: 17 %8.6 g
Kulhydrat: 33.5 %16.9 g
Fedt: 49.5 %11.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;