Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Smørstegt torsk med gulerodspure og brød croutons
Smørstegt torsk med gulerodspure og brød croutons
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
800 g torskefileter i 8 stykker
50 g smør, saltet
1 tsk salt
friskkværnet peber
gulerodspure:
400 g gulerødder i mindre stykker
1 tsk rørsukker
1 dl creme fraiche 18%
1 spsk frisk timian
1 fed hvidløg
brød croutons:
200 g hvedebrød, store, italiensk i tern
2 spsk olivenolie
1 tsk hvidløgssalt
pynt:
frisk dild
brøndkarse
Sådan gør du
1.
Skær torsk i 8 stykker, drys med salt og lad dem stå i 15 min og trække smag.
2.
Kog gulerødder med sukker til de er møre.
3.
Blendes med stav blender, vend creme fraiche, frisk timian og knust hvidløg i, smag til med salt og peber.
4.
Kom oliven olie på en stor pande og rist brødtern til gylden sprøde croutons, ryst panden undervejs og smag til med hvidløgssalt.
5.
Kom dem på en tallerken.
6.
Varm smør op på panden til det bruser, Kom 8 stykker torsk på en varm pande, sænk varmen og stegt i ca. 4 min på hver side.
7.
Vendes kun 1 gang, krydr med kværnet peber.
8.
Anret gulerods pure i bunden af tallerken, 2 stykker smørstegt torsk, dryp med smør fra panden og drys med brød croutons.
9.
Pynt med dild og brøndkarse.
10.
Energi pr. person: 2219 Kj/ 528 kcal.
11.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 10,7 g.
12.
Kulhydrat: 8,3 g.
13.
Fedt: 5,9 g.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10747 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
673 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
25.8 %
10.2 g
Kulhydrat:
26.3 %
10.4 g
Fedt:
47.9 %
8.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;