Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Slider med pulled mexichicken
Slider med pulled mexichicken
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingelår
fint salt
1 spsk olivenolie
1 tsk mild paprika
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 fed hvidløg
1 appelsin
guacamole
2 avocadoer
0.5 fed hvidløg
0.5 tomat
saften af 0.5 limefrugt
2 spsk finthakket rødløg
fint salt
salsa
1 grøn peberfrugt
3 tomater
2 spsk syltede jalapenos
saften af 0.5 limefrugt
1 bæger frisk koriander
8 sliders
Sådan gør du
1.
Træk skindet af kyllingen og krydr kødet godt med salt og peber.
2.
Brun kyllingen godt på begge sider i olie.
3.
Krydr medpaprika, spidskommen og koriander over.
4.
Knus hvidløget over og pres saften af appelsinen henover.
5.
Vend det sammen og kom det i en stegeso eller en gryde med låg.
6.
Steges i ovnen ved 180 gr. i 1 time.
7.
Pil herefter kødet af kyllingen og kom det tilbage i juicen fra stegesoen.
8.
Mos avocadokødet.
9.
Knus hvidløg og kom i sammen med tomat i fine tern.
10.
Vend det sammen med limejuice og hakket rødløg.
11.
Smag til med salt.
12.
Lav en frisk salsa af finthakket peberfrugt med finthakkede tomater, hakket jalapeno, limejuice og frisk koriander.
13.
Varm sliderbollerne efter pakkens anvisning og server med kyllingekødet toppet med guacamole og salsa.
Fjerkræ
Hovedret
Mexicansk
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8540 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
564 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
19.1 %
6.3 g
Kulhydrat:
28.4 %
9.4 g
Fedt:
52.5 %
8.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;