HjemOpskrifterSkyr med bagte, honningglaserede gulerødder og baconkrymmel

Skyr med bagte, honningglaserede gulerødder og baconkrymmel

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 750 g gulerødder
  • 3 spsk flydende honning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflage
  • 1 tsk stødt koriander
  • 150 g bacon
  • 300 g skyr naturel
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skrub gulerødderne og flæk dem.

  • 2.
    Kom dem i et ovnfast fad og vend dem med honning og olivenolie.

  • 3.
    Knus eller riv hvidløget og vend det i gulerødderne sammen med paprika, chiliflager og koriander.

  • 4.
    Krydr med salt og peber og bag gulerødderne i 30 min. ved 200 °C.

  • 5.
    Steg imens bacon sprød på en tør pande og læg det på køkkenrulle for at suge fedtet.

  • 6.
    Knus bacon til grov krymmel ved at hakke det.

  • 7.
    Anret skyr i et fad og kom de bagte gulerødder over.

  • 8.
    Pynt med baconkrymmel og lidt hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5899 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 18 %4.8 g
Kulhydrat: 33 %8.8 g
Fedt: 49 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;