Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Simrekylling med vindruer, rosmarin og ristet kål
Simrekylling med vindruer, rosmarin og ristet kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kylling
salt og peber
300 g skalotteløg
2 fed hvidløg
200 g persillerødder
3 spsk olivenolie
400 g stenfri, blå vindruer
3 kviste frisk rosmarin
2 dl hvidvin
2 dl vand
300 g rødkål eller rød spidskål
300 g grønkål
2 spsk citronsaft
Tilbehør
1 godt brød eller baguette
Sådan gør du
1.
Del kyllingen i lårstykker med over- og underlår og i bryststykker med vinge.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Skær skalotteløg og hvidløg i tynde skiver.
4.
Skræl persillerødderne, og skær dem i små tern.
5.
Varm 2 spsk. af olien i en gryde, og brun kyllingen godt på alle sider.
6.
Tag den op af gryden, og kom skalotteløg og persillerod i gryden.
7.
Steg i 5 min., tilsæt så hvidløg og steg i 1 minut.
8.
Læg kyllingen tilbage i gryden sammen med vindruer og rosmarin, og hæld hvidvin og vand ved.
9.
Krydr med lidt ekstra salt og peber.
10.
Lad retten simre under låg i 45 min.
11.
Vend kyllingestykkerne undervejs.
12.
Skær rødkål i grove stykker, og pluk grønkål i stykker.
13.
Varm 1 spsk. olivenolie i en stor pande, og kom rødkålen i.
14.
Steg det i 5 min., til det begynder at brune i kanterne.
15.
Krydr med lidt salt og peber.
16.
Kom grønkålen i og steg videre, mens du vender det.
17.
Krydr igen med lidt salt og peber, og kom citronsaft over.
18.
Servér med godt brød til.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14172 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
439 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
29.2 %
7.5 g
Kulhydrat:
20.4 %
5.3 g
Fedt:
46.4 %
5.5 g
Alkohol:
4 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;