HjemOpskrifterSemifreddo med bær & hvid chokolade

Semifreddo med bær & hvid chokolade

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 økologiske æggehvider
  • 0.25 tsk salt
  • 175 g økologisk sukker
  • 0.5 liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 økologiske æggeblommer
  • 100 g hakket hvid chokolade
  • 400 g letmosede bær

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk æggehviderne stive, tilsæt salt og 100 g sukker og pisk til marengsen er sej.

  • 2.
    Pisk æggeblommer og resten af sukkeret luftigt.

  • 3.
    Tilsæt piskefløde og pisk til cremen er let og luftig som flødeskum.

  • 4.
    Vend chokolade, bær og æggehvider i.

  • 5.
    Kom isen i en sandkageform, bradepande eller i små forme.

  • 6.
    Sæt dem i fryseren til isen er fast.

  • 7.
    Servér gerne med ekstra bær og lidt bærcouli af mosede, siede bær.

  • 8.
    Tip Isen er nem at variere.

  • 9.
    Drop f.eks. bærrene og kom i stedet vaniljekorn og knust marengskys, saltede karamelliserede nødder eller mørk chokolade i.

  • 10.
    Mulighederne er mange.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14024 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1108 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 3.8 %2.5 g
Kulhydrat: 32.6 %21.3 g
Fedt: 63.6 %19.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;