HjemOpskrifterSashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw

Sashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
coleslaw:
  • 0.5 spidskål
  • 2 gulerødder
  • 100 g neutral yoghurt
  • 50 g mayonnaise
  • 0.5 tsk paprika
  • salt og sort peber
burger:
  • 2 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 avocadoer
  • 50 g mayonnaise
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 0.5 tsk tørret chiliflage
  • 800 g hakkebøffer
  • 4 skiver cheddarost, 22%
  • 4 brioche burgerboller
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

  • 1.
    Skær spidskål i strimler, og riv gulerødderne groft.

  • 2.
    Rør yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber.

  • 3.
    Vend dressingen sammen med kål og gulerødder til en coleslaw.

  • 4.
    Skær løg i skiver og steg dem i 1 spsk. olivenolie i en pande eller lille gryde ved middel varme, til de begynder at tage farve.

  • 5.
    Smag til med salt og peber.

  • 6.
    Skær avocado i skiver, og rør mayonnaise sammen med chilisauce og chili.

  • 7.
    Form farsen til fire bøffer.

  • 8.
    Krydr med salt og peber på begge sider og steg dem i 1 spsk. olivenolie ved høj varme et par minutter pr. side.

  • 9.
    Kom en skive ost på hver bøf.

  • 10.
    Lun bollerne og læg dem sammen med bøf, chilimayo, avocado, klippet purløg og stegte løg.

  • 11.
    Servér med coleslaw.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16304 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
702 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 23.1 %9.6 g
Kulhydrat: 20.3 %8.4 g
Fedt: 56.6 %10.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;