Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw

Bedømmelse (2)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

Coleslaw:

½ spidskål

2 gulerødder

100 g yoghurt naturel

50 g mayonnaise

¼ tsk. paprika

Salt og sort peber

 

Burger:

2 løg

1 + 1 spsk. olivenolie

2 avocadoer

50 g mayonnaise

3 spsk. sød chilisauce

½ tsk. chiliflager

800 g Sashi burgerbøffer

4 skiver cheddar

4 brioche burgerboller

1 lille bundt purløg

Om råvarerne

Skær spidskål i strimler, og riv gulerødderne groft. Rør yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber. Vend dressingen sammen med kål og gulerødder til en coleslaw. Skær løg i skiver og steg dem i 1 spsk. olivenolie i en pande eller lille gryde ved middel varme, til de begynder at tage farve. Smag til med salt og peber. Skær avocado i skiver, og rør mayonnaise sammen med chilisauce og chili.

Form farsen til fire bøffer. Krydr med salt og peber på begge sider og steg dem i 1 spsk. olivenolie ved høj varme et par minutter pr. side. Kom en skive ost på hver bøf. Lun bollerne og læg dem sammen med bøf, chilimayo, avocado, klippet purløg og stegte løg. Servér med coleslaw.

 

Energi pr. person: 4165KJ/995Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 10,6 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Sashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw

Skær spidskål i strimler, og riv gulerødderne groft. Rør yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber. Vend dressingen sammen med kål og gulerødder til en coleslaw. Skær løg i skiver og steg dem i 1 spsk. olivenolie i en pande eller lille gryde ved middel varme, til de begynder at tage farve. Smag til med salt og peber. Skær avocado i skiver, og rør mayonnaise sammen med chilisauce og chili.

Form farsen til fire bøffer. Krydr med salt og peber på begge sider og steg dem i 1 spsk. olivenolie ved høj varme et par minutter pr. side. Kom en skive ost på hver bøf. Lun bollerne og læg dem sammen med bøf, chilimayo, avocado, klippet purløg og stegte løg. Servér med coleslaw.

 

Energi pr. person: 4165KJ/995Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 10,6 g.