4 personer
Coleslaw:
½ spidskål
2 gulerødder
100 g yoghurt naturel
50 g mayonnaise
¼ tsk. paprika
Salt og sort peber
Burger:
2 løg
1 + 1 spsk. olivenolie
2 avocadoer
50 g mayonnaise
3 spsk. sød chilisauce
½ tsk. chiliflager
800 g Sashi burgerbøffer
4 skiver cheddar
4 brioche burgerboller
1 lille bundt purløg
Skær spidskål i strimler, og riv gulerødderne groft. Rør yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber. Vend dressingen sammen med kål og gulerødder til en coleslaw. Skær løg i skiver og steg dem i 1 spsk. olivenolie i en pande eller lille gryde ved middel varme, til de begynder at tage farve. Smag til med salt og peber. Skær avocado i skiver, og rør mayonnaise sammen med chilisauce og chili.
Form farsen til fire bøffer. Krydr med salt og peber på begge sider og steg dem i 1 spsk. olivenolie ved høj varme et par minutter pr. side. Kom en skive ost på hver bøf. Lun bollerne og læg dem sammen med bøf, chilimayo, avocado, klippet purløg og stegte løg. Servér med coleslaw.
Energi pr. person: 4165KJ/995Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 10,6 g.