Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw
Sashi-burger med stegte løg, avocado og coleslaw
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
coleslaw:
0.5 spidskål
2 gulerødder
100 g neutral yoghurt
50 g mayonnaise
0.5 tsk paprika
salt og sort peber
burger:
2 løg
2 spsk olivenolie
2 avocadoer
50 g mayonnaise
3 spsk sød chilisauce
0.5 tsk tørret chiliflage
800 g hakkebøffer
4 skiver cheddarost, 22%
4 brioche burgerboller
1 bundt purløg
Sådan gør du
1.
Skær spidskål i strimler, og riv gulerødderne groft.
2.
Rør yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber.
3.
Vend dressingen sammen med kål og gulerødder til en coleslaw.
4.
Skær løg i skiver og steg dem i 1 spsk. olivenolie i en pande eller lille gryde ved middel varme, til de begynder at tage farve.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Skær avocado i skiver, og rør mayonnaise sammen med chilisauce og chili.
7.
Form farsen til fire bøffer.
8.
Krydr med salt og peber på begge sider og steg dem i 1 spsk. olivenolie ved høj varme et par minutter pr. side.
9.
Kom en skive ost på hver bøf.
10.
Lun bollerne og læg dem sammen med bøf, chilimayo, avocado, klippet purløg og stegte løg.
11.
Servér med coleslaw.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16304 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
702 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
23.1 %
9.6 g
Kulhydrat:
20.3 %
8.4 g
Fedt:
56.6 %
10.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;