Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat af rucola, ribs, blåbær, syltede græskar og hasselnødder

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
9 personer

Ingredienser

100 g rucola
200 g ribs
200 g blåbær
1 glas syltet græskar
50 ml olivenolie
150 g hasselnødder

Skyl rucola og dup det tørt med et rent viskestykke. Skyl ribs og blåbær, og dup også dem forsigtigt med viskestykket. Dræn syltede græskar og hak dem groft. Vend ribs, rucola, blåbær, olivenolie, græskar og hele hasselnødder sammen i en skål.

 

Energi pr. person: 789 kJ/188 kcal
Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 2,5 g
Fedt: 12,9 g
Kulhydrat: 16,8 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Månedens salat

Skyl rucola og dup det tørt med et rent viskestykke. Skyl ribs og blåbær, og dup også dem forsigtigt med viskestykket. Dræn syltede græskar og hak dem groft. Vend ribs, rucola, blåbær, olivenolie, græskar og hele hasselnødder sammen i en skål.

 

Energi pr. person: 789 kJ/188 kcal
Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 2,5 g
Fedt: 12,9 g
Kulhydrat: 16,8 g