4 personer
5 stk paraguayos
60 g feldsalat
60 g rucola
100 g fetaost
1 stort rødløg
1 dl kalamata oliven
2 spsk ristede pistacienødder
1 håndfuld frisk mynte
Evt. rød skovsyre
Oregano-vinaigrette:
1 spsk honning
0,5 dl olivenolie
0,5 citron
2 spsk hakket mynte
2 spsk hakket oregano
0,5 tsk salt
0,5 tsk friskkværket sort peber
Skær paraguayos i både. Grill dem i ca. 1-2 minutter på en forvarmet grill, til de har grillstriber.
Skyl feldsalat og rucola godt, og skær rødløg i tynde ringe. Smuldr fetaosten med en gaffel. Hak ristede pistacienødder groft.
Bland honning, olivenolie, citronsaft, hakket mynte, hakket oregano, salt og friskkværnet sort peber sammen til en vinaigrette.
Anret salat, grillede paraguayos, rødløg, fetaost, kalamata oliven og pistacienødder på et stort fad.
Pynt af med frisk mynte og eventuelt rød skovsyre.
Energi pr. person: 1586 kJ / 378 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,5 g
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 8,5 g