HjemOpskrifterSalat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

Salat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 60 g feldsalat
  • 5 donut ferskner
  • 60 g rucolasalat
  • 1 rødløg
  • 1 dl kalamataoliven
  • 2 spsk ristede pistacienødder
  • 1 dl frisk mynte
  • Evt. rød skovsyre
Oregano-vinaigrette
  • 1 spsk honning
  • 0.5 dl olivenolie
  • 0.5 citron
  • 2 dl hakket mynte
  • 2 spsk hakket frisk oregano
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær paraguayos i både.

  • 2.
    Grill dem i ca. 1-2 minutter på en forvarmet grill, til de har grillstriber.

  • 3.
    Skyl feldsalat og rucola godt, og skær rødløg i tynde ringe.

  • 4.
    Smuldr fetaosten med en gaffel.

  • 5.
    Hak ristede pistacienødder groft.

  • 6.
    Bland honning, olivenolie, citronsaft, hakket mynte, hakket oregano, salt og friskkværnet sort peber sammen til en vinaigrette.

  • 7.
    Anret salat, grillede paraguayos, rødløg, fetaost, kalamata oliven og pistacienødder på et stort fad.

  • 8.
    Pynt af med frisk mynte og eventuelt rød skovsyre.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4742 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
407 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 5.6 %1.4 g
Kulhydrat: 40.9 %9.8 g
Fedt: 53.5 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;