HjemOpskrifterSalat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

Salat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 60 g feldsalat
  • 5 donut ferskner
  • 60 g rucolasalat
  • 1 rødløg
  • 1 dl kalamataoliven
  • 2 spsk ristede pistacienødder
  • 21⅗ g mynte
  • Evt. rød skovsyre
Oregano-vinaigrette
  • 1 spsk honning
  • ½ dl olivenolie
  • ½ citron
  • 21⅗ g mynte
  • 2 spsk hakket frisk oregano
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær paraguayos i både.

  • 2.
    Grill dem i ca. 1-2 minutter på en forvarmet grill, til de har grillstriber.

  • 3.
    Skyl feldsalat og rucola godt, og skær rødløg i tynde ringe.

  • 4.
    Smuldr fetaosten med en gaffel.

  • 5.
    Hak ristede pistacienødder groft.

  • 6.
    Bland honning, olivenolie, citronsaft, hakket mynte, hakket oregano, salt og friskkværnet sort peber sammen til en vinaigrette.

  • 7.
    Anret salat, grillede paraguayos, rødløg, fetaost, kalamata oliven og pistacienødder på et stort fad.

  • 8.
    Pynt af med frisk mynte og eventuelt rød skovsyre.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4566 kj / 1091 kcal
Næringsindhold pr. 100g
393 kj / 94 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 5.5 %1.3 g
Kulhydrat: 41.1 %9.5 g
Fedt: 53.4 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;