Salat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Salat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

5 stk paraguayos

60 g feldsalat

60 g rucola

100 g fetaost

1 stort rødløg

1 dl kalamata oliven

2 spsk ristede pistacienødder

1 håndfuld frisk mynte

Evt. rød skovsyre

 

Oregano-vinaigrette:

1 spsk honning

0,5 dl olivenolie

0,5 citron

2 spsk hakket mynte

2 spsk hakket oregano

0,5 tsk salt

0,5 tsk friskkværket sort peber

Sådan gør du

Skær paraguayos i både. Grill dem i ca. 1-2 minutter på en forvarmet grill, til de har grillstriber.
Skyl feldsalat og rucola godt, og skær rødløg i tynde ringe. Smuldr fetaosten med en gaffel. Hak ristede
pistacienødder groft.

Bland honning, olivenolie, citronsaft, hakket mynte, hakket oregano, salt og friskkværnet sort peber sammen til en vinaigrette.

Anret salat, grillede paraguayos, rødløg, fetaost, kalamata oliven og pistacienødder på et stort fad.

Pynt af med frisk mynte og eventuelt rød skovsyre.

 

Energi pr. person: 1586 kJ / 378 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,5 g
Fedt: 7 g

Kulhydrat: 8,5 g