Salat med cremet citrondressing

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bundt grønne asparges
150 g grønne bønner
150 g sugar snaps ærter
1 hoved frillice salat
1 ubehandlet citron
1 spsk Maille dijonsennep med honning
2 spsk. olivenolie
3 spsk. creme fraiche 9 %
2 spsk hakket kørvel
Salt og sort peber

Sådan gør du

Knæk den træede ende af aspargesen og del dem i 2-3 stykker hver. Blancher bønnerne 5 min i letsaltet vand. Kom sugar snap ærter og asparges i det sidste minut. Sigt vandet fra og skyl med koldt vand. Pluk salaten i mindre stykker og vend med de blancherede grøntsager.

Rør en dressing af finrevet skal af hele citronen, saften fra halvdelen, sennep, olivenolie, creme fraiche og kørvel. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten lige før den serveres. Hvis du tager salaten med på picnic, så pak salat og dressing hver for sig og vend det sammen, når I skal spise.

Energi pr. person:
462KJ/110Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 2g
Kulhydrat: 5,1g