Salat med blåbær og grape

0-30 min

Ingredienser

2 røde grapefrugter

100 g rosenkål

200 g spidskål

½ agurk

200 g blåbær

1 æble

 

Dressing:

½ dl appelsinsaft

½ dl olivenolie

1 tsk honning

Salt og peber

Skær skallen af de røde grapefrugter, og skær dem i skiver og halvér dem til halvmåner. Snit rosenkål meget fint, og skær spidskål i tynde strimler. Kom rosenkål og spidskål i koldt vand indtil brug. Kålen må gerne stå på køl så længe som muligt, så det bliver dejlig sprødt.

Bland appelsinsaft med olivenolie, honning, salt og peber. Skyl og slyng spidskål og rosenkål fri for vand. Kom det i en stor skål med strimler af agurk. Vend dressingen i kålblandingen. Anret salaten med æbler i tern, rød grape og blåbær.

Serveringstip: Smager godt til lyst kød, kylling og fisk.

 

Energi pr. person:  767 kJ / 182 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,5 g
Fedt: 4,0 g

Kulhydrat: 7,0 g

Salat med blåbær og grape

Skær skallen af de røde grapefrugter, og skær dem i skiver og halvér dem til halvmåner. Snit rosenkål meget fint, og skær spidskål i tynde strimler. Kom rosenkål og spidskål i koldt vand indtil brug. Kålen må gerne stå på køl så længe som muligt, så det bliver dejlig sprødt.

Bland appelsinsaft med olivenolie, honning, salt og peber. Skyl og slyng spidskål og rosenkål fri for vand. Kom det i en stor skål med strimler af agurk. Vend dressingen i kålblandingen. Anret salaten med æbler i tern, rød grape og blåbær.

Serveringstip: Smager godt til lyst kød, kylling og fisk.

 

Energi pr. person:  767 kJ / 182 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,5 g
Fedt: 4,0 g

Kulhydrat: 7,0 g