Salat med avocado og feldsalat

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g renset feldsalat
25 g cashewnødder
20 g Macadamianødder
25 g mandler
3 avocado skåret i både
200 g grove grissini-stænger

Dressing

1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. friskpresset citronsaft
Havsalt og kværnet peber

Sådan gør du

Fordel feldsalat på et stort fad eller en tallerken. Læg lagvis nødder, avocadoskiver og grissini-stænger på salaten. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten og server med groft brød.

 

Tip: Smager også godt med grillet kylling

Energi pr. person:
2735 kJ (651 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 12,2 %
Fedt: 34,5  %
Kulhydrat: 53,3 %