HjemOpskrifterSalat med agurk og Galia melon

Salat med agurk og Galia melon

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 agurk, skrællet og i skiver
  • 2 dl perlespelt
  • 1 spidskål i tynde strimler
  • 1 galiamelon i tern
  • 2 dl croutoner
  • havsalt og peber
Hyldeblomstmarinade:
  • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk hvidvinseddike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog perlespelten efter anvisning, lad den afkøle i sigte.

  • 2.
    Skræl agurk og skær dem i 2 cm. tykke skiver.

  • 3.
    Kom hyldeblomstsaft og eddike i en skål og mariner agurken.

  • 4.
    Kom spidskål i en skål med koldt vand så det bliver sprødt og krøller.

  • 5.
    Skræl galia og fjern kerner og skær den i tern.

  • 6.
    Bland perlespelt, afdryppet spidskål og melon sammen og anret på tallerken eller fad.

  • 7.
    Pynt med de marinerede agurker og Svansø croutoner.

  • 8.
    Krydr med salt og friskkværnet peber og fordel hyldeblomstmarinaden over salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5394 kj / 1289 kcal
Næringsindhold pr. 100g
282 kj / 67 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 14.5 %2.4 g
Kulhydrat: 77.6 %12.9 g
Fedt: 7.9 %0.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;