Salat med agurk og Galia melon

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 dl perlespelt
1 agurk, skrællet i skiver
1 spidskål i tynde strimler
1 Galia melon i tern
2 dl Svansø croutoner
Salt
Kværnet peber

Hyldeblomstmarinade:
1 dl hyldeblomstsaft
2 spsk. hvidvinseddike

Sådan gør du

Kog perlespelten efter anvisning, lad den afkøle i sigte. Skræl agurk og skær dem i 2 cm. tykke skiver. Kom hyldeblomstsaft og eddike i en skål og mariner agurken. Kom spidskål i en skål med koldt vand så det bliver sprødt og krøller. Skræl galia og fjern kerner og skær den i tern.

Bland perlespelt, afdryppet spidskål og melon sammen og anret på tallerken eller fad. Pynt med de marinerede agurker og Svansø croutoner. Krydr med salt og friskkværnet peber og fordel hyldeblomstmarinaden over salaten.