Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Rustik rabarberkompot
Rustik rabarberkompot
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g Dansukker syltesukker
600 g rabarber
1 vaniljestang
1 appelsin - revet skal og saft heraf
1.4 dl vand
Sådan gør du
1.
Dag 1: Skær rabarberne i mindre stykker og kom sukker og rabarber lagvis i en gryde – startende og sluttende med sukker.
2.
Flæk vaniljestangen og læg den i gryden indimellem rabarberne.
3.
Kom til sidst revet appelsinskal og appelsinsaft hen over blandingen.
4.
Lad gryden stå tildækket natten over.
5.
Dag 2: Tilsæt vand og opvarm kompotten ved middelhøj varme, indtil sukkeret er opløst.
6.
Rør forsigtigt i gryden, så rabarberne ikke bliver ødelagt.
7.
Skru derefter op på høj varme og kog i 5-7 minutter, indtil kompotten har nået sit geleringspunkt.
8.
Skum evt. af undervejs med en hulske.
9.
Hæld kompotten på skoldede glas og sæt låg på, så det slutter tæt.
10.
Opbevar i køleskabet.
11.
TIP! Forlæng holdbarheden på dit hjemmesylt.
12.
Afskum syltetøjet, inden det hældes på glas.
13.
Vask og skold både glas og låg.
14.
Fyld helt op til kanten af glasset.
Syltning og fermetering
Dessert
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4705 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
1.4 %
0.3 g
Kulhydrat:
97.4 %
23.0 g
Fedt:
1.2 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;