Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rustik og krydret grøntsagssuppe
Rustik og krydret grøntsagssuppe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 spsk olivenolie
150 g tørrede røde linser
3 fed hvidløg
3 spsk frisk ingefær revet
3 tsk karry
3 tsk stødt spidskommen
3 tsk stødt koriander
1 tsk stødt kardemomme
0.5 tsk tørret chiliflage
300 g kartofler
200 g gulerødder
2 dåser hakkede tomater
1.2 liter grøntsagsbouillon
200 g cherrytomater
100 g spidskål
1 tsk groft salt
Pynt: friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
Sådan gør du
1.
Skyl de røde linser i en sigte under koldt vand.
2.
Varm olivenolien op i en stor gryde.
3.
Hak hvidløg fint, og sautér dem sammen med friskrevet ingefær i 1 minut.
4.
Kom karry, spidskommen, koriander, kardemomme og chiliflager i gryden og lad krydderierne sautere i 1 minut.
5.
Skær kartoflerne i store tern og gulerødderne i 1 cm tykke skiver.
6.
Kom røde linser, kartofler, gulerødder i gryden sammen med hakkede tomater og grøntsagsbouillon.
7.
Lad suppen koge under låg i 35 minutter ved medium varme.
8.
Kom cherrytomater og spidskål skåret i rustikke stykker i suppen og lad det koge med i 10 minutter.
9.
Smag til med salt.
10.
Anret med friske koriander.
11.
Serveringstip: Server med cremefraiche 18 % og groft brød.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6349 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
207 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
18.2 %
2.2 g
Kulhydrat:
50.7 %
6.2 g
Fedt:
31.1 %
1.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;