Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rustik kyllingesuppe med grønkål og linser
Rustik kyllingesuppe med grønkål og linser
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kylling skrog
1.5 liter vand
3 laurbærblade
10 peberkorn
3 timianblade
Fyld:
400 g kartofler
100 g pastinakker
200 g gulerødder
200 g tørrede røde linser
50 g grønkål i mindre stykker
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Kom kyllingeskroget i en stor gryde.
2.
Hæld vand ved og tilsæt laurbærblade, peberkorn og timianstilke.
3.
Kog suppen langsomt op, så overskydende urenheder skummes af.
4.
Lad suppen simre i 1 time.
5.
Tag skroget op og pil kødet af til fyldet.
6.
Kom skroget tilbage i gryden, og lad det koge videre ved svag varme i 2 timer.
7.
Suppen sigtes og krydderier og skrog kasseres.
8.
Skær kartofler og pastinakker i tern og gulrødder i skiver.
9.
Hæld suppen i en gryde.
10.
Tilsæt kartofler, gulerødder, pastinakker og splitlinser og lad det koge i 15 minutter.
11.
Riv grønkålen i mindre stykker og kom det i suppen sammen med det kogte, pillede kyllingekød.
12.
Lad suppen koge i 10 minutter og smag til med salt og peber. Grøntsagerne skal helst være med bid.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13321 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
364 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
36 %
7.7 g
Kulhydrat:
25.2 %
5.4 g
Fedt:
38.8 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;