Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Rustik hindbærtærte med creme og friske hindbær

30-60 min
9 personer

Ingredienser

Mørdej:

100 g mandler, hasselnødder eller valnødder

225 g mel

50 g flormelis

1 tsk vaniljepulver

150 g koldt smør

1 æg str m/l

75 g revet marcipan

 

Creme:

1,5 dl creme fraiche 38 %

1,5 dl fløde

1 pasteuriseret æggeblomme

2 spsk flormelis

 

Pynt:

500 g friske hindbær

1 spsk tørret blomsterdrys

2 spsk flormelis

Om råvarerne

Blend eller hak nødder groft og kom dem i en skål med mel, flormelis og vaniljepulver. Kom tern af koldt smør i og saml dejen med et æg. Stil den køligt i 30 minutter. Rul dejen ud til cirka 30 cm i diameter, cirka 0,5 cm tykkelse på et stykke bagpapir. Riv marcipanen over og bag bunden ved 180°C i ca. 20 minutter. Lad bunden køle af på en rist.

Lav cremen ved at piske alle ingredienserne sammen og stil den herefter på køl indtil brug. Anret den bagte bund på et fad, fordel cremen på toppen og top med friske hindbær og tørret blomsterdrys. Drys flormelis på toppen.

 

Energi pr. person: 1870 kJ / 445 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 24,0 g
Kulhydrat: 19,0 g

Rustik hindbærtærte med creme og friske hindbær

Blend eller hak nødder groft og kom dem i en skål med mel, flormelis og vaniljepulver. Kom tern af koldt smør i og saml dejen med et æg. Stil den køligt i 30 minutter. Rul dejen ud til cirka 30 cm i diameter, cirka 0,5 cm tykkelse på et stykke bagpapir. Riv marcipanen over og bag bunden ved 180°C i ca. 20 minutter. Lad bunden køle af på en rist.

Lav cremen ved at piske alle ingredienserne sammen og stil den herefter på køl indtil brug. Anret den bagte bund på et fad, fordel cremen på toppen og top med friske hindbær og tørret blomsterdrys. Drys flormelis på toppen.

 

Energi pr. person: 1870 kJ / 445 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 24,0 g
Kulhydrat: 19,0 g