Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rullepølse med persille, sennepskorn og brown ale
Rullepølse med persille, sennepskorn og brown ale
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1.5 kg griseslag
1 dl bredbladet persille
1 løg
2 spsk sennepskorn
1 spsk groftkværnet peber
1 tsk stødt allehånde
saltlage:
2 dl vand
250 g salt
2 spsk sukker
10 hele nelliker
2 laurbærblade
kogesuppe:
2 dl vand
2 laurbærblade
2 stilke timianblade
1 løg
1 stk. porretop
50 cl mørke øl
Sådan gør du
1.
Kog vand med salt og sukker, til det er opløst, og kom nelliker og laurbærblade i.
2.
Lad lagen køle helt af.
3.
Fold slaget let sammen, kom det i en beholder, og hæld lagen over.
4.
Dæk til med et tætsluttende låg, og lad rullepølsen trække i køleskabet i 3-4 dage.
5.
Tag slaget op af lagen, og dup det tørt med køkkenrulle.
6.
Læg det med fedtsiden nedad.
7.
Riv løget groft, og bland det med finthakket persille, sennepskorn, sort peber og allehånde.
8.
Fordel massen på kødet, og rul det stramt sammen.
9.
Brug et par kødnåle til at holde kødet sammen, og snør det så stramt sammen med kødsnor.
10.
Kom rullepølsen i en stor gryde, og tilsæt vand, laurbærblade, timian, løg i både, porretop og brown ale.
11.
Koges under låg i 1 time og 15 min.
12.
Den skal småkoge, ikke bulderkoge.
13.
Læg den varme rullepølse i pres i en rullepølsepresse i 24 timer i køleskabet.
Tilbehør
SPISETID opskrift
Pålæg
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15716 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
332 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
30.9 %
6.1 g
Kulhydrat:
7.8 %
1.5 g
Fedt:
58.6 %
5.3 g
Alkohol:
2.7 %
0.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;