Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rullepølse med timian og allehånde
Rullepølse med timian og allehånde
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
6 spsk groft salt
1 griseslag uden svær
1 spsk sukker
fyld:
1 løg, findthakket
2 spsk groft salt
2 tsk stødt allehånde
3 spsk friskkværnet peber
1.5 spsk frisk timian, hakket
kogelage:
2 liter vand
1 laurbærblad
2 timianblade
1 hønse- eller grøntsagsbouillon
SÅDAN GØR DU
1.
Skær svineslaget til så det er pænt firkantet.
2.
Bland salt og sukker sammen og drys kødet på begge sider med et tyndt lag.
3.
Rul kødet sammen og kom det i en tæt plastikpose.
4.
Lad kødet trække i køleskabet i 2 døgn.
5.
Tag kødet ud og skyl saltblandingen af.
6.
Dup kødet tørt og læg det med indersiden op ad.
7.
Hak løget, blancher det og bland med salt, allehånde, peber og timian og fordel det på 2/3 af slaget.
8.
Fold den rene tredjedel af kødet ind over den krydrede del og fold den sidste tredjedel over.
9.
Snør kødet stramt sammen med køkkensnor.
10.
Kom rullepølsen i en gryde med vand, laurbærblad, timian og bouillonterning og lad den simre i 1½ time.
11.
Tag rullepølsen op af vandet og lad den hvile en halv time.
12.
Kom den herefter i en rullepølsepresse og lad den presse i et døgn i køleskabet.
13.
Hvis du ikke har en rullepølsepresse, kan du lægge rullepølsen i en brødform og lægge en anden brødform over.
14.
Kom sten eller konservesdåser i den øverste form for at presse ned over rullepølsen.
15.
Kan holde sig 3-4 dage på køl fra den er kogt.
SPISETID opskrift
Pålæg
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19869 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
33.5 %
9.0 g
Kulhydrat:
2.7 %
0.7 g
Fedt:
63.8 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;